Alla inlägg under november 2009

Av Holger Åhman - 19 november 2009 10:39

hej mina vänner!


Nu har jag fått min första infektion, inatt fick jag feber och de har satt in antibiotika. De tog många blodprover så de kan se vilken typ av infektion det är så jag får rätt medicin. De tar prover nu nästan varje timme. Läkaren har varit här inatt och kommer snart in för att kolla läget. Jag har en jättefin sköterska som hjälper oss, hon heter Anna och det var hon som tog emot oss natten när jag kom hit också. Jag har nu förstått vad de menar med att man får blåsor i mun och svalg och svamp i munnen. Jag har fulla mun med sånt, mamma och pappa baddar med bubbelvatten då det hjälper.

Som det ser ut just nu så måste vi hålla oss på rummet, vi får hoppas att det går över fort så jag får komma ut lite snart! Fast vi har det bra här inne med barnprogram och välling.


kram till er alla!


jag i sängen imorse

  

Av Holger Åhman - 18 november 2009 17:46

hej igen!


Vi tog en promenad idag, det var jättekul! Jag ville inte alls gå in men eftersom mamma och pappa skulle få massage här på avdelningen så var vi tvungenSkrikandes

Annars har det varit lugnt idag igen, jag är väldigt trött så vi vilar mycket. Men jag längtar till lördag för då ska farmor och farfar komma! Jag hoppas på att jag kan träffa dem en liten stund.


kram på er allihopa!


Vi är på promenad.

     

Jag ligger och vilar i sängen.

Av Holger Åhman - 18 november 2009 07:42

godmorgon alla!


Nu har jag och mamma vaknat, ätit välling, frukost, promenerat i korridoren, tittat på tv. Nu väntar vi på att pappa ska komma hit också. De har nyss varit och tagit blodprover på mej och om de är bra så tänkte vi fråga om jag får komma ut på en promenad. Det vore så roligt att få se alla bilar!


  

Av Holger Åhman - 17 november 2009 17:10

hej!


Idag har vi haft en slöardag. Imorse blev jag sövd och de stack mej i ryggen. De passade på att rengöra min CVK och min sond också. Den här gången vaknade jag som jag skulle, det var skönt tyckte mamma och pappa. Sedan har jag varit ganska slö, jag och familjen har sovit i två timmar mitt på dagen och nu ska jag snart sova igen. Men igår kväll var jag pigg och jag och mamma buskörde lite i korridoren.

  

Av Holger Åhman - 16 november 2009 19:47

ville bara berätta att clownerna kom och det var jätteroligt!


Imorgonbitti ska jag sövas och få cellgifter i benmärgen. Det kommer gå bra. Det värsta är nog att jag måste fasta fram till dess så jag får inte äta något och nu när jag får kortison är jag ju jättehungrig hela tiden! MAAAAT OCH VÄLLING!! Dessutom får jag hummörsvängningar av kortisonet så det blir en rolig morgon för mamma och pappaFlört


Nu ska jag sova, godnatt!

  



Av Holger Åhman - 16 november 2009 13:01

Hej!


Då var det måndag igen och tillbaks till de vanliga rutinerna. Idag ska jag få ny cellgiftsbehandling igen, jag får ju cellgifter hela tiden via kortisonet men en gång i veckan får jag cytostatika som det kallas. Förra gången var det via dropp men den här gången är det via en spruta.

Mamma och pappa har fått vaccin mot svininfluensan idag så nu behöver vi inte vara rädda att de smittas ner.


Hoppas clownerna kommer ikväll igen! De brukar ju komma på måndagar!


Vi har en hel massa leksaker ute i dagrummet, jag har börjat vilja leka lite mer där nu. Det är roligt. Här är jag i det lilla huset som finns där ute!

  

Av Holger Åhman - 15 november 2009 20:09

Här kommer adressen som några har sökt efter till mig Glad


Holger åhman

avd. barn 3 rum 6

Norrlands universitetssjukhus

901 85 Umeå


Kram allihopa / Holger


Av Holger Åhman - 15 november 2009 14:30

Hej!!


Bloggen har stått lite stilla i helgen för vi har haft så fullt upp. Hoppas alla haft en härlig helg!

Jag har haft det bra, tiden har gått jättefort. Jag har fått träffa min kusin, moster, Gustav och så hann jag med att träffa mormor och morfar en liten sväng. De körde hit vår bil så nu kan vi åka på utflykter de dagar det passar :-)

sen var mammas kusin här och hälsade på en kompis så hon passade också på att komma föbi. jag var lite trött då så det var bara mamma som träffade henne men jag fick ett paket! en jättefin pappegoja som jag gillade jättemycket!


Släkten har lånat en lägenhet som de sov i. Det är cancerföreningen här i Umeå som lånar ut dem gratis till familjemedlemmar som vill komma och hälsa på, det är superbra! Jag fick komma ut på en prommenad bort till lägenheten där vi var in och hälsade på en stund. Det var jätteroligt att se alla bilar och känna den friska luften, jag ville bara ut igen så fort vi kom in. Jag älskar att vara ute!


Inatt har jag varit vaken mycket så idag är vi lite trötta hela familjen, iaf jag och mamma. Pappa sov på patienthotellet som en stock! Men inatt är det mammas tur att få sova. Jag har fått påfyllning av mer blod idag och igår fick jag trombosyter.


Här är lite bilder från helgen som varit.

Först min kusin Loke!

 

  

Här är ett kort när vi är i lägenheten

Skapa flashcards