Alla inlägg under januari 2010

Av Holger Åhman - 13 januari 2010 09:17

hej!


Idag när jag vaknade hade jag visst ingen sond kvar. Den har jag ryckt ut inatt. Det var förmodligen därför jag sov så bra! Vaknade halv nio imorse :) Jag är dock förkyld med hosta och snorig och 37,8 i temp. Så vi får se hur dagen blir. Vi ska upp till sjukhuset och sätta i en ny sond iaf. Den behöver jag för att ta mina mediciner men också för att få välling och mat i. Jag har inte ätit på tre dagar nu så mamma och pappa ska börja mata mej via sonden idag. Jag har fortfarande massor med blåsor i munnen och på läpparna som gör ont men jag kräks mindre nu iaf.


Igår försökte jag ändå leka lite stundvis och jag serverade kaffe i min servis

  

Av Holger Åhman - 11 januari 2010 08:15

Hej!


Då var det dax igen för mitt onda vincristin. Vi ska på sjukhuset idag och jag ska få det via min CVK. Natten har varit lite bättre och jag har sovit ganska bra. Igår lekte vi mycket och vi var ute på en prommenad i friska luften. J


Farmor och farfar har åkt hem men farfar kommer nog och hälsar på nästa vecka igen. Det var såå kul med besök!


Här är två bilder från när vi var i Umeå sist.


Jag är kameraman och knäpper kort på min egen näsa!    

kram och hej!

Av Holger Åhman - 10 januari 2010 11:34

godmorgon!


Idag är det ju finväder, då måste vi gå ut i solen en stund! Idag mår jag lite bättre så vi ska klä på oss vinterkläderna och gå ut och åka lite pulka.


Nu ska mamma och pappa gå ut och ta en prommenad i solen!


Här är farmor och farfar!

    

Av Holger Åhman - 9 januari 2010 17:51

hej!


Idag är det lördag och farmor och farfar är kvar. De stannar till imorgon så farfar hinner bära runt mej många mil :-) Jag är lite hängig idag tempen har varit lite svajig men vi har klarat oss från att åka upp till sjukhuset. Jag kräks upp mycket slem och har fått blåsor i munnen och på läpparna så det är svårt att äta. Jag sitter mest i soffan och vilar med farmor eller farfar.


Mamma har varit en sväng på Birsta idag och pappa har precis åkt iväg på herrmiddag hos en kompis. Min pappa är den bästa pappan i hela världen och jag längtar redan efter honom!


Imorgon hoppas jag kunna komma ut på en liten prommenad i friska luften. Det vore skönt.


hej, hej!

CVK

Av Holger Åhman - 8 januari 2010 19:28

hej!


Nu är farmor och farfar här, vi har lekt och ätit. Nu ska vi läsa bok och sedan gå och sova.


Idag fick vi åka upp till sjukhuset en sväng då min cvk såg ut att ha åkt på sniskan och jag var lite svälld uppe på bröstet ovanför ingångshålet. Vi fick visa upp hur det såg ut och läkaren tog en titt men det var ingen fara. Förmodligen har min viktökning gjort att allt blivit mycket tightare och därför ser det ut som att den har flyttat sig. De tog lös stygnen som den var fastsydd med i bröstet för nu har slangen vuxit fast i skinnet från insidan så den sitter på plats ändå.


Jag mår lite illa idag och kräks lite då och då men jag är ändå pigg och har provat mina ben litegrann med några steg. Blåsorna börjar komma nu på mina läppar igen efter cellgifterna i Umeå och mina slemhinnor börjar ta lite stryk. Det är förmodligen därför jag kräks nu också då det blir tjockt slem upp i halsen och då kommer det upp.


Idag kom min granne över med en liten bil till mej, den är jättefin och ser nästan precis lika ut som deras bil! Jag och farfar har kört med den.


godnatt mina vänner!

Av Holger Åhman - 8 januari 2010 07:32

godmorgon!


Nu är vi hemma igen och jag blev så glad när jag såg huset och mina saker. Jag lekte med min Car Park igår kväll, det är som ett garage där man kan åka upp och ner med bilarna och utanför kan man stanna och tanka. Det är min nya favoritleksak!


Natten har varit lite så där då jag har mått illa och kräkts lite. Nu mår jag fortfarande lite knepigt men jag har gett mej på min första pannkaka!


Ikväll kommer farmor och farfar och hälsar på! Jag längtar efter dem!


kram

Av Holger Åhman - 7 januari 2010 11:27

hej!


Jag har sköljt ur nu så vi får åka hem idag! BRRRRRRRUM...åka bil!


Nu på förmiddagen har vi gjort en brakfrukost här på avdelningen. Riktig hotellfrukost med korv, köttbullar, bacon, äggröra, smörgås med pålägg som lax, salami mm och skagenröra. Mmm..jag åt massor med korv och leverpastej! Det är nästan så vi skulle kunna stanna en natt till bara för att äta resterna imorgon.


Det har blivit lite stopp i min CVK så de har fått stuckit mej i fingret nu två gånger för att ta blodprover, det är inge kul så de har sprutat in nån form av vätska i slangarna nu som ska ordna så den fungerar sen. Den måste vara där i minst två timmar så vi kommer nog inte iväg hem förrän på eftermiddagen.


hejj, hejj!

Av Holger Åhman - 6 januari 2010 07:40

godmorgon!


Igår var vi ett gäng som åt pizza, det var supergott! jag fick både korv och pizza och fick vara uppe sent. Det var mysigt.


Nu rullar filmen bilar som vanligt och jag sitter i sängen och äter pannkaka. De har tagit bort cellgifterna nu och satt dit det som ska skölja ur istället. Så nu är det bara vänta på att värdena rättar till sig så får vi åka hem sen.


Imorgon ska vi göra hotellfrukost här med ägg, bacon, korv, goda pålägg och grejer. Smaskens!

Ovido - Quiz & Flashcards