Alla inlägg under februari 2010

Av Holger Åhman - 23 februari 2010 12:22

Hej allihopa!!!!


Idag är ännu en dag då jag mår super bra jag tycker det känns så härligt när man kan vara uppe och leka med mamma och pappa. Har just kommit från sjukhuset med pappa för vi har varit dit och fått antibiotika och tagit prover.


I dag kommer morfar en sväng med för att vara med mig och leka det skall bli jätte kul......


Nu skall jag lägga mig och sova en stund så jag orkar busa sedan igen..


skriver kanske mer sedan


 Heeeejjj så länge



Av Holger Åhman - 22 februari 2010 07:49

Godmorgon!


Jag har haft fullt upp här på morgonen, jag har lagat mat, städat badrummet och kört med bilarna. puh...det är mycket att stå i här hemma  Nu sitter jag och vilar i soffan. Mamma vill se på OS men jag vägrar, jag vill se drömmarnas trädgård, mackapacka!


Jag har fått min kortisondos på morgonen så nu är det igång. Pappa är i Iggesund idag hos min farmor och farfar, så jag och mamma ska till sjukhuset. Det var lite geggigt kring min öppning för CVK:n imorse så vi ska tvätta där ordentligt.


hejj!



Av Holger Åhman - 21 februari 2010 17:58

Hej!


Då var helgen snart slut. Det har varit en riktigt bra helg trots mycket sjukhus. Imorgon är det dags för Vincristin. Vi hoppas de kan genomföra behandlingen, vi får se vad proverna säger. Jag fick inget blod idag utan det blir nog imorgon. Då börjar jag äta kortison igen också. Det har varit uppehåll med det en vecka men nu är det dags igen. Så vi ser inte fram emot morgondagen direkt men det måste ju göras så det är väl lika bra att köra.


kram!


 Jag har hjälpt mamma att göra pannkaka!

  

Så fort jag är bortkopplad från droppet så vill jag ner på govet och leka!

    

Av Holger Åhman - 21 februari 2010 08:30

Hej!


Jag är pigg idag med, det är sååå roligt! Jag vill leka och träna på att gå så mycket jag bara orkar. Det är så roligt när mitt "gamla" jag får komma tillbaks en stund. Vi ska till sjukhuset idag igen, vi är fortfarande inskrivna där så jag har samma rum där mina bilar väntar på mej.


Nu har jag fått dille på tomater! Jättekonstigt, jag som inte velat ha en grönsak sen jag blev dålig. Men nu slurpar jag i mej dem!


Jag hoppas mina värden har blivit lite bättre idag. Det går så himla sakta. Läkaren säger att mina dåliga värden förmodligen beror på själva infektionen. Det går ju åt mycket vita blodkroppar för att försöka stoppa den och därför finns det inga kvar och kroppen får jobbigare att producera nya.


Nu ska jag bjuda pappa på kaffe i mitt kök!


kram

Av Holger Åhman - 20 februari 2010 07:24

Godmorgon!


Igår mådde jag bättre än jag gjort på länge. Det var jättehärligt. Vi busade hela dagen, först i sängen på sjukhuset och sedan hemma med alla mina leksaker. Mycket kurragömma blev det. Det är min favoritlek! Jag kröp och gömde mej eller så fick pappa springa och gömma sig och jag körde efter med min Bobcar! Vi har flyttat lekhörnan nu när granen är borta. Det är mycket mysigare att sitta där och leka.


Mina värden är dock fortfarande låga så jag måste fortsätta med det starka antibiotikat. Läkaren trodde att jag måste få det minst 10 dagar då infektionen sitter inne i kroppen på slangen så det blir mycket sjukhus nu.


Här är lekhörnan! Vi bygger upp tågrälsen.

  

När jag är trött och måste vila så busar vi med snutten i soffan ist.

    

Av Holger Åhman - 19 februari 2010 09:32

hej igen!


Mamma och jag satt och tittade på kort i datorn och jag blev så glad när jag såg det här bilderna så jag måste lägga ut dem! Jag längtar efter min kusin, moster och hennes kille!


Min kusin!

    

Här är jag, mamma och Loke sist vi träffade dem.


Här är från vår semester tillsammans i Portugal innan jag blev sjuk.

  


Min moster och hennes sambo!

    


Av Holger Åhman - 19 februari 2010 08:49

Godmorgon!


Då var det fredag och vi har vaknat och ätit frukost. Idag åker jag med pappa till sjukhuset. Mina värden hade sjunkit ännu mer igår. De netrofia låg på 0,6 så nu ligger jag på gränsen till att vara netropen, så kallas det när värdet är under 0,5. Då kan man säga att jag inte har något  eget immunförsvar. Det  innebär att de förmodligen måste behandla mej med bredare antibiotika och sätta in mer än det jag har nu. Så vi håller tummarna för att det har vänt idag och gått uppåt istället! Vi får se om jag får påfyllning av blod idag, jag låg på gränsen där också igår.


I övrigt är jag ändå pigg och glad, Jag har ont i kroppen men efter att jag fått alvedon och morfin igår så kröp jag en hel del och tränade på att ta mej upp från sittande till stående. Det går knagligt men jag blir så stolt och glad när jag klarar av det!


Ikväll blir det fredagsmys i soffan. Kanske tittar jag på någon av mina bilfilmer! Jag får inte nog av dem!


kram och hoppas ni får en trevlig helg!

Av Holger Åhman - 18 februari 2010 10:24

hej!


Igårkväll fick vi permis och vi fick åka hem och sova. Det var skönt. Pappa sov med mej och mamma fick sova själv. Nu är jag och mamma på sjukhuset igen och ska ta prover och få antibiotika. Då mina värden har sjunkit snabbt de senaste dagarna så har de satt in en högdos på antibiotikat. D v s ett mycket starkare än vanligt. Det får jag via ett dropp som tar ca en halvtimme. Vi blir här till i eftermiddag då vi hoppas på att få åka hem igen över natten. Det beror på hur proverna ser ut. Infektionen ser ut att ha stannat upp och har iaf inte blivit värre. Jag är pigg och var nästan feberfri imorse.


En kompis till mamma har lånat ut sin lägenhet tors till tis då hon är borta så mamma och pappa ska turas om att sova där. Det blir skönt för dem att få sova hela nätter.


kram

Ovido - Quiz & Flashcards