Alla inlägg under mars 2010

Av Holger Åhman - 16 mars 2010 06:12

godmorgon!


Idag är jag pigg igen, ingen feber. Nu sitter jag i soffan och äter vindruvor, gottigotti. Inatt har jag sovit rätt bra och vid fem ville jag kliva upp.


Igår var jag och pappa på sjukhuset och allt gick bra, jag fick benstick och tog prover. Mina värden hade sjunkit rätt ordentligt så nu får vi vara uppmärksamma på hur det ser ut runt min cvk. Det har ju varit lite geggigt där så nu tvättar vi varje dag och försöker hålla efter.


Igår var mammas kusin och hennes sambo på besök! Vi lekte massor och jag hade jättekul!


kram

Av Holger Åhman - 15 mars 2010 07:46

godmorgon!!


Idag är jag på jättebra humör! Jag har varit strålande glad sen jag klev upp. Febern var här och svajade upp och ner under hela dagen igår och det var geggigt runt min cvk men imorse var jag feberfri och det ser mycket bättre ut på bröstet. Å så är jag ju så mycket piggare! Vi har ballonger överallt här efter kalaset så jag nästan badar i ballonger!


Farfar var här hela dagen igår, han fick åka tåg hem tillslut då vi var osäkra på om vi måste åka upp på sjukhuset. På eftermiddagen kom Linnea och hälsade på och jag fick en jätteläcker robbot som far runt runt på golvet och blinkar och låter.


 Snart ska vi iväg till sjukhuset, jag får ta med mycket leksaker så vi har något att göra. Nu ska jag inte ha något mer Vincristin förrän om en månad! Det käns såå skönt för då slipper jag ha så himla ont.


Här är jag och leker med ballongerna.

  

Här är jag och mamma coola.

  

kram och hejj!

Av Holger Åhman - 14 mars 2010 10:28

Hej!!


Då var festligheterna över. Igår var släkten här och några arbetskompisar till pappa. Jag var också med och åt middag och lekte så mycket jag orkade tills jag blev trött och ville gå och sova. Jag var lite varm igår men det la sej till kvällen och imorse var jag feberfri.


Idag hade vi tänkt skjutsa hem farfar, vi får se om jag åker med eller om jag blir hemma och vilar. Det har varit mycket nu ett par dagar så jag kanske behöver ta det lite lugnt.


Imorgon är det dags för ett benstick igen med övervakning så då blir vi på sjukhuset. Hoppas det är Gudrun som ska hjälpa oss!   


kram

Av Holger Åhman - 13 mars 2010 09:34

hej!


Jag är piggare än jag varit på länge! Det var flera veckor sedan jag ville leka så här mycket!


Igår var det full fart! Pappa fick åka med Gustav och spela tv spel. När de tog en paus kom grabbarna och kidnappade honom. Det blev att köra travhäst och sedan gocart! Medan grabbarna var iväg så fixade vi andra middag här hemma, moster var här och hjälpte till och jag lekte massor med henne! Vi eldade upp tunnan också och sedan på kvällen blev det middag, tårta och badning i tunnan. Då fick jag åka till mormor och morfar men det var kul det med! Min kusin Loke fick tyvär feber och blev sjuk så vi kunde inte träffas.


Idag kommer släkten, farmor, farfar, J-O och Annika kommer snart hit. Då ska mamma och pappa få gå på spa medan vi är här och fixar mat. Det är full fart här!   


Jag lägger ut lite bilder senare!


kram

Av Holger Åhman - 12 mars 2010 07:54

morrn!


Igår firade vi pappa. Vi åt tårta och han fick presenter.


Jag har vaknat tidigt som vanligt idag så pappa och jag har varit uppe på morgonen. Pappa fick en lapp igår med en lista på grejer han ska packa ner i en ryggsäck och sedan vara redo för upptåg! Hi,hi..undrar vad det blir!?


Jag och mamma åker till sjukhuset idag, det är samma cellgifter igen. Vi hoppas att mina värden har gått lite uppåt idag så jag kan träffa min kusin Loke nu när de är här! Mina netrofila var bara 0,6 i förrgår men lite bättre igår och förhoppningsvis jättebra idag!


här är en bild på tårtan...den kraschade under bilfärden..

  


Jag var pigg igår och vi lekte nästan hela dagen!

    

Av Holger Åhman - 11 mars 2010 06:14

godmorgon!!


Idag ska vi fira födelsedag, pappa fyller år! Jag och mamma har gjort frukost med scrambled eggs, bacon, smörgåsar och allt möjligt. Pappa ligger fortfarande och sover men vi ska in och väcka honom snart.


Sen ska vi till sjukhuset så jag kan få cellgifterna. Vi skulle göra en aktelys på min ena CVK slang men när Gudrun provade den igår så fungerade den, jippi!! Då  behöver vi inte göra något sånt.


Mamma och pappa ska ut och äta ikväll, då kommer morfar hit och är med mej.

Riktigt födelsedagsfirande blir det på lördag för då kommer släkten hit! Eller iaf närmaste släkten.


kram

Av Holger Åhman - 10 mars 2010 08:10

Godmorgon!


Idag är det blåsväder! Pappa har varit ute och hämtat ved och mamma sitter med lite skolarbete på morgonen. Jag får titta på Macka Packa:) Vi har varit uppe sen fem imorse och jag har vaknat mycket under natten.


Vi ska upp och träffa Gudrun på sjukhuset idag och sedan vet jag inte vad jag ska hitta på. Det jag gillar bäst just nu är att leka med vattnet i badrummet. Jag tvättar mina bilar och häller vatten från en bunke till en annan.


Sen tror jag att pappa har hamnat i en 40 års kris för han ska iväg och träna idag, köpa gymkort! han har sovit dåligt inatt av nervositeten. Det var ju några år sedan.


kram

Av Holger Åhman - 9 mars 2010 14:57

Hejsan!


Idag är jag skapligt pigg. Jag har badat på morgonen och gjort mej fin.


Vi hade tänkt hälsa på dagis idag men det går ögoninflamation där så då törs vi inte. Mina värden ligger hyffsat nu så vi törs ta oss ut litegrann. En promenad ska det bli iaf! Vi ska klä på oss och gå ut en sväng i vagnen.


Imorgon är det dags för cellgifter igen, sedan är det vare dag fram till lördag. Vi håller verkligen tummarna för att jag får fortsätta vara feberfri!


kram och hejj!

Ovido - Quiz & Flashcards