Alla inlägg under mars 2010

Av Holger Åhman - 8 mars 2010 08:44

Då var det måndag igen och dags för provtagning på sjukhuset.

Inatt har jag sovit dåligt igen så jag är lite stingslig och trött nu på morgonen.

Det skall bli skönt att få vila från cellgifter några dagar för på onsdag börjar det igen.

Här sitter jag och väntar på frukost med mina nya vänner Upsy Daisy och Makka Pakka som pappa köpte till mig igår dom är så himla mysiga.


Ha en bra dag allihopa /Holger  

Av Holger Åhman - 7 mars 2010 22:19

godkväll!


Då är söndagen slut och farmor och farfar har åkt hem. Vi har lekt och busat hela helgen! Det har varit full fart även om jag haft ont och måste få smärtstillande. Pappa har fått lite egen tid och kunnat göra lite som han vill. Mamma är borta imorgon också men då får jag och pappa leka istället. Vi ska upp till sjukhuset imorgon för att ta prover men det borde gå ganska snabbt.


kram och godnatt!

Av Holger Åhman - 6 mars 2010 15:22

hej hopp....

Idag har jag och Farfar tvättat mina bilar i handfatet och mamma gör sig klar för att åka till stockholm och plugga och hälsa på moster malin och loke och gustav....    

Idag har jag också varit på sjukhuset för att få cellgifter igen men nu får jag vila 3 dagar från dom... men före det åt vi pizza och då tänkte jag på PELLE hannas pappa han tycker om pizza jätte mycket :-)

Av Holger Åhman - 5 mars 2010 20:27

hej och god kväll!


Idag har det varit fullt upp. Vi åkte till sjukhuset halv åtta imorse för att jag skulle sövas. Det drog ut på tiden och då jag varit ledsen och arg sedan 02.00 för att jag inte fått någon mat, då jag inte få äta eller dricka något sex timmar innan sövning. Jag  fick jag tillslut lite lugnande för att det skulle kännas lite bättre. Vid tio blev jag sövd och bara en halvtimme senare var jag vaken igen. Det gick väldigt fort att vakna. I Umeå brukar jag måsta ligga en timme minst i planläge men här vaknade jag snabbare och jag var på ett rasande hummör. De försökte ta prover och ge cellgifter på morgonen men det var stopp i min cvk och när de försökte efter sövningen var det fortfarande stopp så de var tvungna att göra en aktilys på den ena slangen. Då sprutar de in en vätska som ska lösa upp det som gör att det är stopp. Det tar två timmar så vi blev kvar ett bra tag.  Vid halv tre var vi iaf hemma.


På eftermiddagen kom farmor och farfar. De ska vara här i helgen. Mamma ska åka till Sthm för att vara med på en träff med den kurs hon läser så då får pappa hjälp att ta hand om mej. Vi håller tummarna för att jag får lite mindre ont snart och att febern håller sej borta.


Om det är lika fint väder har farmor och farfar lovat att vi ska vara ute! :)


Kram



Av Holger Åhman - 4 mars 2010 09:09

hej!


Då var det torsdag och vi är snart påväg upp till sjukhuset igen. Mina värden hade gått ner igår igen så vi måste fylla på med blod och sen ska jag ju få cellgifter också. Vi blir nog där några timmar.


Vi kom iväg till Nina en sväng igår. Det var jätteroligt att få komma och hälsa på! Även om jag är lite krånglig att ha och göra med nu med kortison och värk i kroppen...men det är alltid skönt att få komma iväg.


Jag visar Nina att jag också har CVK!

  

Av Holger Åhman - 3 mars 2010 13:21

hej!


Onsdag idag och vi har varit på sjukhuset för att få ny behandling. Det gick bra och vi var hemma ganska snabbt. Nu har jag slumrat en stund och börjar vakna till liv igen. Jag är rätt pigg idag ändå, har ont men efter jag fått smärtstillande så mår jag bra. Jag har t o m varit upp och försökt ta några steg idag.


Kanske åker vi och hälsar på Nina idag! Det vore roligt, vi får se hur vi orkar i eftermiddag. Nina och hennes mamma brukar också vara på sjukhuset i Umeå men har fått komma hem till Sundsvall ett tag.


kram

Av Holger Åhman - 2 mars 2010 11:27

hej!


Idag mår jag mycket bättre. Jag vill leka lite igen, jag har lagat mat och så har vi spelat fishing game! Det stod en påse ute på bron imorse och där i låg presenter från min kompis Thea! Spännande! Jag fick spelet fishing game där fiskarna snurrar runt runt på en platta och gapar ibland och så ska man lyckas fiska upp dem. Jag blev jätteglad och jag har velat fiska hela förmiddan! Jag fick även en tröja med Blixten på, det är ju min favvo! bikten ropar jag!


kram

Vi spelar spel.    

Jag lagar mat och mamma kunde inte låta bli att "klä ut " mej :-)

Av Holger Åhman - 2 mars 2010 06:22

godmorgon!


Idag hoppas vi på besök av farfar. Det beror på om tågen går, det har ju snöat så mycket! Men det vore härligt att få träffa honom. Natten har varit lite bättre också, jag har vaknat mycket men somnat om ganska snabbt och inte varit så orolig och ledsen. Det är skönt.


Igår var pappa ute med grabbarna och käkade och kollade på hockey. Mamma ska ut ikväll med några vänner och äta. Men hör och häpna, först ska de gå och träna! Hoppas mamma överlever...det var riktigt längesen för henne.


kram

Skapa flashcards