Alla inlägg under maj 2010

Av Holger Åhman - 17 maj 2010 16:34

Hej!


Det blev inte så många gulddagar som vi tänkt..igårkväll när vi skulle ta på pyamasen så hade det blivit mycket mer svullet och rött igen kring min cvk. Men jag hade fortfarande ingen feber. Sköterskorna tyckte ändå att vi skulle komma in för att kolla upp det, jag och mamma fick sova kvar och halv ett inatt fick jag antibiotika. Det har jag fått nu på förmiddagen också och ikväll ska vi dit igen för att få samma. Det kommer nog att bli så några dagar nu.  


Jag är fortfarande pigg och glad så nu är vi ute på tomten och leker. Jag tränar mycket på att gå och tycker det är kul. Det är svårt ute på gräset för där är det så ojämt så jag ramlar en hel del   men det gör inget, upp igen bara!


Ikväll kommer morfar och hälsar på! Då ska vi visa honom va fint vi gjort på tomten.


kram



Ute

Av Holger Åhman - 16 maj 2010 10:31

Hej!


Nu är vi ute och grejar igen. Det är så kul att vara ute! Jag plockar blommor och fiskar en massa stora fiskar i badtunnan. Sen sprutar jag vatten på alla också(fast vi bara låtsas)!


I eftermiddag ska vi skjutsa hem farmor och farfar. Vi ska ta med lite grejer som vi ska få ha i deras förråd. Nästa gång de kommer är det dags att ge sej på bastun. Va härligt det skulle vara om jag och mamma och pappa kunde basta där snart.


Det ser bra ut runt min cvk idag och ingen feber. Så nu hoppas vi på gulddagar fram tills vi ska till Umeå om en vecka.


kram kram

Av Holger Åhman - 15 maj 2010 21:29

Godkväll!


Idag har det varit full fart, vi har varit ute hela dagen och jag har varit vaken ända till nu. Jättesent. Mamma, pappa och farfar har jobbat ute på tomten idag medan jag och farmor har busat och hjälpt till så mycket vi kunnat. Sedan har J-O och Annika varit här, vi har grillat och badat tunna. Supergott var det. Det har ju varit så varmt idag så jag har kunnat springa ute utan jacka med bara kepsen på huvudet.


Det är lite rött kring min cvk men jag har ingen feber och ganska bra värden så vi blir hemma inatt iaf så får vi se hur det ser ut imorgon. Det kanske bara är för att jag busat så mycket så den har fått sej några törnar och därför är det lite rött ikring.


Nu ska jag sova, natti natti!

kram

Av Holger Åhman - 14 maj 2010 15:38

hej!


Idag har vi först varit på sjukhuset och tagit prover, netrofila var 1.0!!Helt ok:)

Sedan kom Molly med sin famijl och hälsade på. Vi fikade och lekte, det var jätteroligt!


Snart ska farmor och farfar komma så det är en dag med massor av besök! Vi ska grilla och bada tunna ikväll. Jag är på bra humör men trött då jag sovit dåligt både inatt och nu på dagen. Då är det bra att det händer lite grejer så jag glömmer bort att jag är så trött!


Här är lite bilder från dagen.

    



Av Holger Åhman - 13 maj 2010 11:23

Hej!


Nu är äntligen pappa hemma igen! Jag är så glad! Vill bara att han ska vara med mej hela tiden och busa som vi brukar. Idag ska vi fixa med tunnan, vi har köpt ett litet minireningsverk som vi ska använda. Då slipper vi byta vatten så ofta.


Jag har stått på pallen i badrummet och tvättat mina bilar igen! Det var nästan sex veckor sedan jag kunde det. Det är såå roligt! Jag har en bil som blir vit i varmvatten och blå i kallvatten så den kör jag mellan handfaten. Jag är lika fascinerad varje gång  


Imorgon hoppas vi på finväder så vi kan vara ute. Då kanske vi får påhälsning av Molly och hennes familj. Men de säger att det ska regna imorgon så vi får se hur det blir. Det bästa är ju att vara ute nu när mina värden är så låga så att jag inte smittas av något. 


kram kram

Av Holger Åhman - 12 maj 2010 10:19

Hej!


Nu har vi blivit utskrivna från sjukhuset! Jag fick sista antibiotikan idag på morgonen och mitt netrofila har gått upp till 0,4. skönt! Nu ligger jag i sängen och sussar. Snart kommer pappa hem och jag längtar efter honom!


Vi ska in på fredag igen och ta prover, vi fick en ledig dag imorgon. Jag har fortfarande för låga värden för att jag ska kunna få mina cellgiftstabletter så vi måste följa värdena för att se när vi kan börja med dem igen.


Imorgon är det som söndag, skönt för alla som får ledigt från jobbet! Vi ska nog vara hemma på tomten och greja, vi får hoppas det blir uppehåll.


kram

Av Holger Åhman - 11 maj 2010 11:00

morrn!


Nu har jag och mamma fått åka hem från sjukhuset, vi var tvungna att stanna till ronden idag. Igår hade jag 0,2 i netrofila men idag var det på 0,1. Det är väldigt segt..vi måset tillbaka och sova där inatt igen. men det blir sista natten för sedan har jag fått antibiotika i tio dagar så då kan de inte ge mer.


Igår ringde de från dagvården och undrade vart vi var? Vi trodde inte det skulle bli någon behandling eftersom mina värden var så dåliga men benstick skulle vi få så mamma och jag fick åka in och vara där hela eftermiddagen. Allt gick bra och när det var klart var det bara att åka en trappa upp och lägga oss i rummet på avdelningen. Sedan kom mormor och hälsade på en sväng så jag höll mej vaken till sju fast jag var så himla trött!   


kram

Av Holger Åhman - 10 maj 2010 09:26

Hej!


Idag har vi provat skype, vi har pratat med Malin och Loke, det var jättekul att man kunde se varandra! Vi vinkade och sjöng sånger.


Nu är pappa borta och kommer inte hem förrän på onsdag så det var tomt i huset när vi kom från sjukhuset.Snart ska jag gå och sova en stund. Det är ganska grått ute idag men vi ska nog ta oss ut en sväng ändå.


Igår var den stora haren tillbaks på tomten, Olle och jag hann med att se den. Han verkar hitta mycket mat här hos oss...han är ju så tjock och stor så han har det nog bra 

Ovido - Quiz & Flashcards