Alla inlägg under maj 2010

Av Holger Åhman - 9 maj 2010 20:15

Hej igen!!!


Här är det rätt så bra men mina netrofiler vill inte gå upp så jag har dåligt imunförsvar men alla andra värden har gått upp så vi hopas att dom kommer igång snart..


Idag har vi haft besök av Olle och hans mamma och pappa vi har grillat hamburgare och korv.

Det var kul att olle kom hit och lekte vi har härjat runt här hemma som vi blev jätte trötta.

  


imorgon åker pappa bort några dagar jag kommer att sakna honom då och han mig med.


Vi hörs mer imorgon godnatt


Av Holger Åhman - 8 maj 2010 12:53

Hej!


Mamma hämtade mej och pappa redan åtta på sjukhuset imorse. Pappa skulle iväg på fotokurs. Vi har varit ute hela förmiddagen och sen tog vi en liten prommenad i vagnen. Då somnade jag och sedan bar mamma in mej och jag fick fortsätta sova i sängen. Nu har jag precis vaknat från min tupplur.


Jag måste fortsätta att få antibiotika tills mitt netrofila värde vänder, det är fortfarande på noll. Så vi får fortsätta att sova på sjukhuset ett par nätter till.


Snart kommer Helene och Per och fikar! Då ska jag bjuda på kaffe och potatismos i min fina servis.


Igår var det en stor hare på vår tomt. Jag lägger ut en bild så Thea kan titta!

  

kram

Av Holger Åhman - 7 maj 2010 09:31

Godmorgon!


Vilket härligt väder! Idag måste vi vara ute. Det var vi igår också..jag och mamma satt i sandlådan och sedan ville jag plocka vi blommor till ekorren här på tomten. Jag gick med stöd av mamma och när vi skulle gå in så ville jag inte alls! Jag ville vara kvar och cykla ute på altanen! Å titta på myrstacken och alla stenarna!


Jag och mamma har sovit på sjukhuset inatt. Jag har sovit ganska bra. I eftermiddag ska vi på middag hos mormor och morfar. Hoppas jag får potatismos!


Trevlig helg på er!!


kram

Av Holger Åhman - 6 maj 2010 09:48

Godmorgon,


Farfar är sjuk så han kommer inte, vi som hade så stora planer med altanen och bastun. Det får bli en annan gång.


Det har varit en jobbig natt på sjukhuset så nu ska vi lägga oss snart och sova en stund. Mitt netrofila är bara på 0,1 nu så vi väntar på att det ska vända. Vi får nog sova några nätter till på sjukhuset.


Igår kom Millan, en kompis till mamma, och hälsade på oss på sjukhuset. Hon hade med sej fika och vi hade picknick i sängen, jättemysigt!!

  

Av Holger Åhman - 5 maj 2010 10:59

Hej!


Vi fick tidig permis idag och for från sjukhuset redan nio imorse. Sedan har jag sovit en stund och nu ska jag och pappa ut på en prommenad. Jag mår lite si sådär då magen krånglar men det kan bero på all antibiotika jag får. Jag kommer att få det några dagar till iaf, tills det kommer några svar på blododlingen så vi kan se om det är några elaka bakterier och busar i mej.


Vi tvättar noga vid cvk:n varje dag nu så det inte ska smita in några bakterier. Mina netrofila ligger bara på 0,2 så vi får vara försiktiga. Nu ska mamma ner på stan en sväng och sedan ska vi åka till Kristina och Tommy och hälsa på. Kristina har fyllt år så vi tänkte uppvakta henne. Fast jag vill inte sjunga ja må hon leva utan bara bä bä vita lam...så det får bli den    


Sedan åker vi till sjukhuset igen och sover där.


kram

Av Holger Åhman - 4 maj 2010 10:08

godmorgon!


Jag blev kvar på sjukhuset igår. först var vi in och tog prover men när provsvaren kom så hade jag dåligt blodvärde så vi fick åka in och fylla på blod. När vi åkte in hade jag 38 i temp och medan vi var på sjukhuset så steg den sakta men säkert. Då mina värden är väldigt låga måste de alltid kolla upp noga varifrån febern kommer så vi blev inskrivna på avdelningen och jag och pappa har sovit kvar här. Idag är tempen lite bättre men jag har fått påbörja en antibiotika kur. Vi hoppas på permis så vi får komma hem några timmar. Jag har varit vaken jättemycket inatt så pappa är trötter och måste få åka hem och vila lite. Mamma kommer snart hit och löser av honom.


kram kram

Av Holger Åhman - 3 maj 2010 08:46

Godmorgon!


Måndag och ny vecka, vi hoppas att den här veckan ska bli bättre än den förra. kortisonet sitter fortfarande i men det är ingen behandling idag så det borde bli bättre snart. Jag är tröttis och ligger och sover nu.


Farfar är hemma sjuk så han kommer inte imorgon, det blir kanske på torsdag istället. Idag håller vi på att ränsa ut lite vinterkläder. Vi ska få köra dem till Iggesund och förvara över sommaren då vi inte har så mycket till förråd ännu.


Gräset börjar bli lite grönt! Då blir man sugen att vara ute i trädgården och greja.


kram

Av Holger Åhman - 2 maj 2010 11:47

hej hej!


Idag åker vi hem till Sundsvall igen, det har varit en härlig helg. Fast idag har jag haft jätteont för jag är så hård i magen. Jag blir det av morfinet och cellgifterna.


Snart kommer J-O och Annika och vi ska få kött och potatisgratäng av farmor. Mamma och pappa sov kvar hos dem inatt så de kom hem och var riktigt utvilade!


Imorgon ska vi upp till sjukhuset igen men den här gången är det bara provtagning, det går ganska snabbt. På tisdag kommer farfar och hälsar på igen, då ska de försöka fixa altanen...den har rasat ihop när all snö rasade ner från taket.


kram!

Skapa flashcards