Alla inlägg under juni 2010

Av Holger Åhman - 23 juni 2010 07:57

Hej!


Nu har jag fått i mej lite frukost och snart ska vi till sjukhuset för att ta prover. Jag börjar få lite ont i kroppen och igår fick jag ett cellgift som ger illamående så vi får se hur det blir när vi ska åka bil. Men det brukar gå bra, vi är förberedda med kräkpåsar och ombyte. Vi åker mot Sthm efter provtagningen. Mormor och morfar ska också följa med så vi ska hämta upp dem först. Det ska bli så roligt att få träffa min kusin!

Jag var uppe tidigt imorse så det borde inte bli några problem att somna i bilen sen iaf.


Vi hörs senare så får jag berätta hur resan gått!


kram kram

Av Holger Åhman - 22 juni 2010 08:37

Hej!


Nu är vi uppe, jag och pappa leker inne på mitt rum. Kortisonet har börjat inverka på mitt humör men Vincristinet dröjer nog någon dag till. Igår hade jag riktigt bra värden så nu ska jag få äta mina mediciner fram till onsdag iaf då vi ska in och ta nya prover. Efter provtagningen åker vi mot Sthm, känns lite pirrigt då vi aldrig varit iväg så långt någon gång. Men det ska bli härligt att komma iväg, det blir som semester!


Idag ska vi bara vara hemma och greja, leka i sandlådan, laga mat i mitt kök och packa inför imorgon. Mamma ska iväg och träffa en kompis i eftermiddag, de hade tänkt göra picknick så vi får hoppas att det blir bra väder.


kram och hejj!

Av Holger Åhman - 21 juni 2010 11:04

Hej!


Nu ligger jag och sover i soffan på sjukhuset. Jag har fått benstick och vincristin. Allt har gått bra och nu är vi kvar på övervakning till halv ett. Sen får vi åka hem igen. Vi har tittat på Teletubbies, ätit pannkaka och fått lite besök av Hanna och hennes föräldrar.


Loke, min kusin i Sthm, är feberfri idag iaf så vi hoppas fortfarande på att komma iväg dit. Vi har inte fått några provsvar ännu så vi vet inte hur jag ligger till men det spelar ingen roll så länge jag är feberfri.


kram, kram

Av Holger Åhman - 20 juni 2010 10:26

Idag är det söndag och vi skall väl snart åka mot sundsvall igen för i morgon är det dags för behandling igen på sundsvalls sjukhus. Nu i helgen har det varit full fart här i Iggesund vi har lekt med bilar och varit ute och sprungit på gräsmattan utanför farmor och farfar. Mamma har varit på spa i helgen och jag hoppas att hon har haft det jätte skönt där och att hon kommer hem snart för jag längtar efter henne.

Här leker jag och farmor med bilar på sängen....  

Här är jag lite glad....  

Av Holger Åhman - 18 juni 2010 10:04

Strax åker jag och pappa iväg mot Iggesund. Jag ska få leka med farmor och farfar hela helgen! Vi ska nog stanna till hos J-O och Annika också, de har börjat bygga hus så jag hoppas det finns lite traktorer eller nått sånt att titta på! Brrrrrrum..


Jag får passa på att njuta av helgen för på måndag är det dags för behandling igen och då är det Vincristin som ska i mej och det får jag så ont av. Sen ska jag börja äta kortison på måndag också och då blir jag på dåligt hummör. Benstick blir det också så det blir en heldag på sjukhuset. Vi har ändå planerat att försöka komma iväg till Sthm till veckan för att hälsa på Malin, Gustav och Loke och fira midsommar med dem. Vi får ladda väskan med morfin och alvedon. Det gör ju inge ondare i sthm än hemma iaf och där finns kanske lite roliga saker att titta på så då glömmer jag kanske bort det onda en stund. Sjukhuset här ska prata med sjukhuset i Sthm så de vet att vi är där och kan komma dit om det skulle bli något. Först och främst får vi hoppas att jag håller mej feberfri fram till onsdag så vi kan komma iväg!


kram kram

Av Holger Åhman - 17 juni 2010 21:51

God kväll!


Idag blev det sen bloggning, jag har varit uppe och sparkat boll till halv nio. Det är såå kul! Jag börjar få så pass bra balans att jag kan klara att hålla balansen medan jag sparkar...eller föser...iväg bollen. Jag kanske blivit inspirerad av fotbolls VM som går rätt flitigt på tv just nu.


Idag har vi varit och tagit prover, allt såg bra ut utom netrofila som inte riktigt vill hänga med. Hade iaf tagit ett snäpp upp till 0,4..men fortfarande inga mediciner och försiktigt med att träffa folk. Vi får tvätta noga vid min cvk också nu så det inte kommer in några baciller.


Idag fick jag en båt av pappa, jag har badad med den i badkaret. Den har en liten motor och kan köra runt runt. Medan jag kör med den vill jag att mamma eller pappa ska sitta och blåsa såpbubblor på sidan men jag får nog lära mej göra det själv snart, det finns tydligen gränser för vad man kan kräva!?


Godnatt!

Av Holger Åhman - 16 juni 2010 11:42

Godförmiddag!


Onsdag och mitt i veckan. Äntligen regnfritt och vi kan vara ute igen. Snart ska vi grilla hamburgare ute på altanen. Natten har varit lite stökig igen så jag ligger redan och sover middag. Orkade inte vara vaken en sekund till.


Imorgon är det dags för provtagning igen och det ska bli spännande att se om det hänt något. Kanske jag klättrat uppåt lite grann iaf!? Det vore bra. På fredag åker nog jag och pappa till Iggesund. Mamma ska åka bort lördag till söndag så då passar jag på att träffa farmor och farfar.


Igår hjälpte jag mamma och klippa gräset, det blev så fint!

 

kram! 

Av Holger Åhman - 15 juni 2010 10:18

Hej!


Nu har vi precis öppnat paket, mamma hade beställt lite grejer och en kartong var jättestor så jag använder den som koja! mysigt att krypa in. Pappa ska skicka mej med posten till Iggesund har vi kommit överens om!

  


Inatt har jag varit vaken mycket, vet inte riktigt varför men från fyra fram till sju vägrade jag sova. Jag ville kliva upp jag, men ingen feber har jag och hyffsat pigg, lite trött och grinig men vi hoppas att det inte betyder nånting, så det var väl bara nån idé jag fick. Pappa tyckte inte det va nån bra idé...


kram

Ovido - Quiz & Flashcards