Alla inlägg under juni 2010

Av Holger Åhman - 14 juni 2010 17:30

Hej!


Idag har vi varit och tagit prover. Jag har åkt ner lite till i netrofila så nu var det bara 0,3. Det är lite synd för då kan jag förmodligen inte få några mediciner och vi måste vara försiktiga med att träffa folk. Men vi har inte varit inlagda en enda natt sen vi kom hem från Umeå! Det är jätteskönt!


Jag är tröttis idag, sov tre timmar mitt på dagen och nu vill jag gå och lägga mej igen. Men vi får nog kämpa en stund till så jag inte somnar allt för tidigt.


Idag kom tidningen Barn & Cancer! Jag och farfar är med i ett stort repotage. Vi var t o m på framsidan. Jag blev stolt och glad! Så här såg uppslagen ut.

      

Av Holger Åhman - 13 juni 2010 09:23

Godmorgon!


Inatt har jag sovit hos mormor och morfar. Det har gått bra, nu är jag vaken och det är full fart. Snart kommer mamma och hämtar mej. Jag längtar till i eftermiddag när vi ska åka och hämta pappa vid tåget.


Mamma och pappa har fått låna en lägenhet inne i stan ett par dagar så en av dem ska sova där inatt. Vi får se vem som är tröttast och i mest behov av att sova 


Här är lite bilder från innan jag blev sjuk, då var det full fart!

  

              

Av Holger Åhman - 12 juni 2010 07:50

Godmorgon!


Nu har jag och mamma ätit frukost. Sedan har jag hjälpt till med tvätten och disken...oj,oj..det är fullt upp! Nu ska vi ta en dusch så vi blir fina och fräscha igen. Det blir ingen tur till Molly då hennes mamma har blivit sjuk den här gången. Attans osis vi har!


Vi får passa på att ta en prommenad nu när det är uppehåll. Det är skönt att komma ut lite. Jag börjar redan bli trött så lite friskluft kanske gör susen.


Sedan hoppas jag på potatismos hos mormor och morfar! Jag har börjat äta riktigt bra nu och behöver nästan ingen mat i sonden. Ibland efter vissa mediciner blir det sämre och då fyller mamma och pappa på lite med sondnäring men annars är jag duktig och smaskar i mej både frukost, lunch och middag.


kram och hej!

Av Holger Åhman - 11 juni 2010 09:03

godmorgon!


Idag är vi ute igen, jag sitter vid mitt lilla röda bord och äter smörgås, dricker mjölk och bloggar. Det är riktigt mysigt i solen. Snart är det helg och då åker pappa till Sthm. Han ska sova inne i stan inatt och ta tåget tidigt imorgon. Han ska gå och titta på Kiss som spelar på lördagkväll. Jag och mamma ska ha en egen myshelg. Imorgon åker vi ut och grattar Molly i efterskott och sedan kanske jag ska vara hos mormor och morfar.


Igårkväll fick vi besök av Anna, en vän till mamma. Det var jättekul, hon lekte med mej och jag kämpade för att hålla mej vaken. Sedan sov jag riktigt bra, har bara vaknat två gånger inatt.


kram



Av Holger Åhman - 10 juni 2010 17:51

hej, hej!


Idag har det varit lek och bus ute hela dagen. Vi har grillat och sedan kom Kristina och Tommy på besök. Då blev det paj och glass, mmm. Fast jag åt mest bara macaroner.


Jag går bättre och bättre och pratar mer och mer. Jag tycker det är roligt och jag orkar lära mej mycket mer när jag mår lite bättre. Det är kul för hela familjen.


Vi var in och tog prover idag och tyvär så har jag åkt ner igen till 0,6. Så nu blir det mindre mediciner till på måndag så får vi se hur det ser ut då.


Jag sitter som pappa.

  

Av Holger Åhman - 9 juni 2010 13:22

Hej!


Idag har vi fått bra besked ifrån Umeå. Benmärgen ser bra ut och svarar fortfarande som den ska på behandlingen. Inga virus har man hittat heller så slutsatsen blir att jag helt enkelt är väldigt känslig och lätt blir pressad av medicinerna. De kommer nog att ge mej en lite lägre dos eftersom det är bättre att jag har lite medicin i kroppen hela tiden än att jag måste vara utan i perioder.


Idag har vi varit på dagis och hälsat på, det var jätteroligt! Jag kom igång och lekte, åkte lite rutschbana och grävde i sanden. Jag ville inte alls åka hem den här gången heller men väl hemma somnade jag som en stock.


Nu sitter vi och äter pyttipanna med ägg, sedan ska vi fika gofika och fira det härliga beskedet.


kram

:-)

Av Holger Åhman - 8 juni 2010 10:32

Hej!


Idag är vi glada för mitt netrofila värde var 1,2 igår! Det har inte varit över ett på jättelänge men nu kan jag få mina mediciner igen! Vi får hoppas att jag klarar av dem och att det kan hålla sej uppe fast jag får lite tabletter nu.


Allt gick bra igår, jag sov i nästan tre timmar på sjukhuset efter bensticket. Sen var det full fart igen, jag och mamma var och hälsade på mormor och morfar på kvällen.


Ikväll ska mamma på bio, pappa skulle spela lite fotboll men är så himla stel i kroppen idag efter gårdagens pass så han blir hemma med mej istället. Det är inte lätt att vara vältränad   


Idag hoppas vi att de ringer från Umeå så vi får veta mer om svaren på benmärgsprovet de tog sist vi var där.


kram kram

Av Holger Åhman - 7 juni 2010 08:11

Godmorgon!


Då har vi gjort oss klara för att åka till sjukhuset. Jag och pappa åker upp på förmiddagen så får mamma komma och lösa av oss sen. Fast pappa har inte vaknat än så jag ska gå och väcka honom nu.


Det ser ut att bli fint väder idag igen. Fast det blir en innedag idag. Men i eftermiddag kanske vi kan gå ut en sväng och titta på bilar! Pappa ska iväg och sporta lite så jag och mamma får ta en prommis.


kram kram

Ovido - Quiz & Flashcards