Alla inlägg under juni 2010

Av Holger Åhman - 6 juni 2010 17:09

Hej!


Idag har vi tagit det lugnt, vi har inte behövt vara på sjukhuset idag så det är skönt. Vi var upp och fyllde på blod igår så nästan hela dagen blev på sjukhuset. Imorgon blir det en heldag igen. Då ska jag få benstick och eftersom jag fortfarande är låg i värdena så måste vi ta prover och få svar på dem innan jag kan få någon behanling. Trombosyterna måste ligga över 50 så kanske måste vi fylla på dem först.


Vi skulle igentligen på kalas idag för att fira Molly men vi fick stanna hemma då mina värden är så låga och Molly är förkyld. Men om mina värden blir bättre i veckan så hoppas vi kunna åka ut och fira henne!


Vi har grilla på dan, korv och marinerade räkor. Jag valde räkorna, det är jättegott tycker jag! Pappa har åkt till Iggesund fram och tillbaks så jag och mamma är hemma nu på eftermiddan. Vi har tagit en prommenad och nu tittar vi på lite barn tv. Jag är jättetrött och vill sova men jag måste försöka hålla mej uppe en stund till så jag sover inatt.


Hoppas ni alla haft en härlig helg!

Av Holger Åhman - 5 juni 2010 12:24

Hej!


Idag har vi varit på sjukhuset igen och tagit nya prover. Det var Anita som tog emot oss och henne gillar jag! Jag fick en massa små plåster av henne som jag fick ta hem och visa pappa. Jag klarade mej på trombosyterna men då var blodet lite sämre istället så vi måste upp och fylla på det. Vi misstänkte nästan det då jag är så trött och ganska blek, sen sover jag så länge på dagarna. Jag, farmor och mamma åker upp på sjukhuset, det blir nog hela eftermiddan. Har vi tur så kanske de låser upp lekterapin så vi kan vara där och leka lite!


Pappa håller på att sätta in en dörr i en liten kur som vi har där vi kan sätta in lite grejer, typ som ett litet förråd. Det skulle vi så klart gjort för länge sedan men det är sånt där som aldrig blir av liksom...så nu kommer det kännas såå skönt att det är gjort och det kommer bli såå fint!


Sedan har vi oljat in utemöblerna så nu ser de fräscha ut igen! Jag måste sätta ut lite bilder sen på allt fint vi gjort! Å ikväll ska vi grilla! Gotti gotti...vi har köpt hem både kött, korv och räkor så det blir en riktig festmåltid.


kram kram

Av Holger Åhman - 4 juni 2010 10:50

Hej!


Nu har vi varit på sjukhuset igen och tagit nya prover för att kolla om vi ska in och fylla på trombosyter och blod. Jag låg precis på gränsen idag så vi väntar till imorgon och får åka in igen för att ta prover och se om vi ska fylla på. Det bästa är ju om kroppen orkar vända själv så jag kan producera mitt eget.


På måndag är det dags för benstick igen så då blir det en dag på sjukhuset.


Jag vill mest vara ute på gården nu och leka. Mamma och pappa håller på att bygga en trapp och jag hjälper till så mycket jag kan. Det kom aldrig någon matjord igår då kranen på bilen som skulle köra hit den hade gått sönder. Jag som längtat efter att få se lastbilen!


Kram kram

Av Holger Åhman - 3 juni 2010 12:28

Hej!


Då har vi varit på sjukhuset igen och tagit prover. Sedan har vi varit ute och jag har suttit vid mitt lilla bord och fikat smörgås och mjölk.  


Pappa har varit och köpt grejer så vi kan bygga en trapp upp från där vi parkerar bilarna till tomten. Sen kommer det matjord idag också som vi ska lägga ut där det fattas. Det blir bra, då kan jag springa barfota i gräset sen! 

Av Holger Åhman - 2 juni 2010 16:00

Hej!


Vi blev kvar i Iggesund hos farmor och farfar över natten. Jag vaknade fyra imorse och ville inte somna om så jag är tröttis idag. Vi var ut till Annica och J-O och åt tårta. Idag var det Annicas tur att fylla år så vi passade på att fira båda två. Grattis Annica! De har två jättefina katter som jag fick klappa. Sen åkte jag rutshkana och hoppade i deras studsmatta! Det var superskoj!


Igår hade vi en helt fantastisk dag. Fint väder hela dagen och vi gick runt och tittade på alla djur och fikade och myste. Jag gick massor själv och somnade som en stock så fort vi satte oss i bilen igen.


Här är ekorren som satt brevid mej när vi fikade. Jag matade den med korvbröd.

 

Sedan såg vi björnen och lodjuren och en massa andra djur.

     

Vi gick och vi gick..jag blev trött ibland och ville åka lite vagn.

      

Av Holger Åhman - 1 juni 2010 09:20

Hej!


Idag tänker vi åka på en liten semestertripp, det blir första sen jag blev sjuk. Vi ska till Järvzoo och titta på djuren! Det är ju så mycket enklare nu när man kan vara ute. Finväder är det också så nu får vi nytta av vårt picknickbak. Vi stannar kanske hos farmor och farfar på vägen hem.


Så vill jag gratta J-O på födelsedagen! Grattis från hela familjen!


Imorgon berättar jag mer å så får ni se bilder från dagens äventyr!


kram kram

Skapa flashcards