Alla inlägg under juli 2010

Av Holger Åhman - 15 juli 2010 21:03

hej!


Tack för alla grattulationer till mitt nya syskon! Vi är glada över det här hemma och hon/han ska komma i början på januari. 7:e har mamma datum. Det är lång tid kvar att vänta så det är nog tur att jag inte riktigt har förstått vad som ska hända.


Idag har varit en ny spännande dag! Jag var först till sjukhuset för att ta prover och de ser riktigt bra ut! Det känns sååå skönt, då kommer vi kunna komma iväg till Umeå som planerat och vi behöver inte vara riktigt lika rädda att jag ska få någon infektion.


Vi har firat med att åka till stranden och bada. Jag, mamma och mammas kompis Camilla var iväg. Jag tordes inte doppa mej för jag blev rädd för vågorna men det var roligt med all sand!Och mysigt med fika så klart, Camilla hade jättesmarriga muffin som jag gladeligen satte i mej.


På kvällen kom Maria och Viktor hit och grillade. Det var också skoj! Jag och Viktor sparkade boll och jagade varandra ute på gräset.


Sen var jag jättetrött och slut så nu ligger jag och sussar.

Av Holger Åhman - 14 juli 2010 21:50

Hej och godkväll!


Ännu en dag där det är full fart på mej. Jag och farmor har busat idag igen, jag har sprungit naken hela dagen och kissat på altanen tusen ggr. Sen måste jag gå och hämta vatten och hälla bort det, det är jag noga med varje gång:)

Efter att jag sovit en lur i soffan skjutsade jag och pappa hem farmor. Där hemma var farfar och väntade på oss. Jag åt massa korv och sedan lite pizza med pappa också.


Vet ni, idag har mamma och pappa varit på mödravården. Farmor var barnvakt så de skulle kunna åka tillsammans för att lyssna på hjärtljud på den lilla bäbisen i mammas mage. Jag ska få ett syskon! Allt var som det skulle, hjärtat slog och magen växer. Jag pekar på mammas mage och säger bäbis!


Imorgon åker pappa på en fisketripp till fjällen. Han blir borta ända till söndag så jag och mamma ska vara hemma och mysa hela helgen. Vi ska nog åka och bada och så ska vi passa på att hälsa på Astrid i deras stuga. Pelle ska följa med pappa och fiska så då får vi hålla varandra sällskap  


kram och godnatt!

Av Holger Åhman - 13 juli 2010 16:14

Hej allihopa....


Idag har det varit jätte varmt igen och jag blir väldigt slö och trött när det är varmt men jag har haft humöret uppe ändå och busat med farmor och pappa ute på baksidan.

Pappa startade vattenspridaren idag så jag och farmor kunde springa i den det var jätte skönt.

Tyvärr har jag haft lite trassel med magen idag men det är bättre nu jag tror det kan vara värmen.

Jag var och tog prover igår med och dom såg bra ut 1,0 i netrofila värdet   


Nu sitter jag och längtar efter mamma som snart kommer hem från jobbet och då skall hon få en stor kram av mig.

hoppas att vattenspridaren startas en gång till idag så man får svalka av sig lite och jag tror pappa fixar det med..


Ha en trevlig varm dag mina vänner så hörs vi senare...Kram på er

Av Holger Åhman - 12 juli 2010 13:04

Hej!


Idag har vi varit upp och tagit prover på sjukhuset. Där träffade vi Hanna och hennes föräldrar och eftersom hon fyllde ett år i lördags så firade vi henne med sång och present. Jag fick också en liten present så jag också skulle bli glad  

Farmor följde med oss hem från Iggesund så hon var också med.


Idag är det jättevarmt! Jag ska nog mest bada i min lilla pol här på baksidan. Ikväll blir det lite grillning, korv till mej och kött till de andra. Mamma är på jobbet idag så henne får jag busa med när hon kommer hem.


Nu har sista veckan börjat innan det är dags att åka till Umeå igen för högdos. Hoppas jag får må så här bra ända fram till dess!


kram

Av Holger Åhman - 11 juli 2010 12:03

Hej hopp!!!!


Nu är det söndag igen oj vad tiden går fort när man har roligt och är pigg som en mört och när man får busa med farmor och farfar.

Igår var det ju cup för pappa och deras lag gick till final så idag kan pappa nästan inte gå (otränad).

Vi var på movalllen i iggesund hela dagen och tittade på fotboll och farmor hade köpt en fotboll (en gul och svart) till mig som jag fick spela med på den stora fotbollsplanen på sidan om den plan som pappa spelade på.

Jag spelade med farfar och Jo och pappa.

  

Här är jag en slagen hjälte


Nu sitter jag här i iggesund och väntar på att mormor och morfar skall komma och hälsa på här dom skall åka till stockholm och hälsa på min kusin Loke och moster Malin och Gustav.

Och mamma har varit på en liten mini semester med Malin till älvkarleby så hon kommer hem idag med, Det skall bli kul att träffa mamma igen för jag längtar efter henne så mycket.


Ha en bra dag allihopa så hörs vi senare.

Av Holger Åhman - 10 juli 2010 09:15

Hej på er.....


Idag har det varit en rolig dag redan från morgon för jag har busat med farfar hela morgonen.

 sedan skall jag åka med pappa och farmor o farfar och titta när pappa skall spela fotboll (hemvändarcupen).

jag kommer nog att skriva något mer idag men nu skall vi göra oss i ordning för att åka till Movallen i iggesund.

Igår Badade jag på balkongen i en lite pool som farmor hade köpt till mig det var jätte skönt i denna värme .

Hade det bra så länge allihopa

Ps. ville bara säga att jag mår jätte bra och det är full fart på mig ;-)



Av Holger Åhman - 9 juli 2010 09:41

Hej!


Äntligen fredag och vi ska åka till farmor och farfar! Där är det alltid en massa bus och skoj! Mamma åker bort i helgen så jag och pappa ska vara där. Pappa ska också bort och busa men sover hos farmor och farfar med mej ifall vi skulle behöva åka till sjukhuset. Det var längesedan nu men vi måste alltid vara redo!


Jag har ju glömt att berätta om tivolit! Det var jättekul att få komma ut på stan och titta på alla karuseller.  Vi var där där med Hanna och hennes föräldrar. köpte hamburgare och satt i gräset och åt. Jag ville inte åka någon karusell men åt popcorn och drack dricka. Vi träffade på polisen också och jag fick titta på deras bil och sedan fick jag en ballong av tullen!


Jag och mamma har varit på promenad på morgonen och tittat på bilarna. Nu ska vi packa, vattna och göra iordning här hemma innan vi sätter oss i bilen och drar iväg. Jag är trött så jag passar nog på att sova under bilturen.


Ha en härlig helg i solskenet!

Av Holger Åhman - 8 juli 2010 22:55

Hej!


Idag har varit en rolig dag. Först var vi till sjukhuset och tog prover och sedan åkte vi ut och badade med Molly och hennes föräldrar. Mysigt var det! Fast jag blev hungrig och lite grinig så då packade vi ihop och åkte till Galtström för att äta lunch. Där hade de världens godaste pannkakor! Med lite mat i magen blev allt roligare och jag och Molly lekte och busade. Sedan for vi hem och jag åt lite fler pannkakor. mmm...jag gillar pannkakor!


Pappa är ute på äventyr på stan så jag och mamma var hemma. Men på kvällen kom mammas kompis Kristin och hälsade på. Det var första gången jag träffade henne och det var jätteroligt. Hon lekte och busade med mej och jag badade lite i polen ute på altanen. Den är liten men alldeles lagom för mej att sitta i utan att det behöver bli något vatten och smuts i min cvk. Sedan fikade vi och Kristin läste saga för mej innan jag skulle gå och sova.

  


godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards