Alla inlägg under juli 2010

Av Holger Åhman - 7 juli 2010 11:36

Hej!


Idag ska jag, mamma och pappa in på tivolit på gatufesten. Gatufestens sommarfond har ordnat så det är öppet för svårt sjuka barn idag mellan 14.00 och 17.00 så vi ska dit! Ska bli så spännande. Jag kanske inte kan åka så mycket karuseller men vi får äta och busa så mycket vi orkar!


Först ska jag sova en stund så jag är pigg och glad. Inatt har jag sovit bra också, jag har bara vaknat en gång. Det är skönt för hela familjen.


På fredag åker jag och pappa till farmor och farfar. Pappa ska spela fotboll med gamla fotbollsgrabbarna medan jag, farmor och farfar ska titta på. Mamma ska åka med sin syster och campa fredag till söndag. Det blir skön avkoppling för henne.


Ha det gott i sommarvärmen!



Av Holger Åhman - 6 juli 2010 07:27

Hej!


Igår var jag hemma med pappa medan mamma var och jobbade. Vi var ute nästan hela dagen, spelade fotboll och sprang i vattenspridaren! Idag ska vi åka med Pelle en sväng och köpa fiskegrejer för pappa ska åka till fjällen och fiska nästa helg.


Vi var till sjukhuset och tog prover också, blodvärdet och trombisarna hade vänt uppåt så det var bra. De nedrans netrofilerna går neråt så 0,5 ligger jag på nu. Ska ändå fortsätta med mediciner några dagar till fast vi har fått halvera doserna.


Jag är pigg och mår bra. Var lite röd runt cvk:n men efter en ordentlig tvätt igårkväll så såg det bra ut imorse igen.


kram kram

Av Holger Åhman - 4 juli 2010 17:42

Hej igen !!!


Nu är vi tillbaka hemma efter en liten tur ner till iggesund.

jag mår fortfarande toppen och springer fram och tillbaka på gräsmattan och tycker det är härligt att man kan vara ute men det är lite varmt så man får dricka mycket vatten för att man skall orka.

idag har mamma och pappa grillat fisken som pappa fick igår den blev jätte god sedan kom maria och viktor och hälsade på och lekte med mig.

Vi spelade fotboll och lekte med bilar......

jag fick en skottkärra av viktor och hans mamma den funkar jätte bra och går jätte fort ;-)

  

Av Holger Åhman - 3 juli 2010 18:09

Hej!


Igår tog vi med farmor och farfar och åkte till Långsbotjärn och fiskade. Det var ett härligt väder men tyvär ingen fisk. Jag satt på bryggan och lekte med vatten i en hink med lite muggar som jag använde för att hälla vattnet fram och tillbaks. Tur att vi hade med oss så vi kunde grilla senare på kvällen. Då var J-O, Annika, Oliver och Eliot med också och vi firade farmor med paket.  


Idag har jag varit hemma och busat med farmor och farfar. Det är jättevarmt! Mamma och pappa tog en sväng till ut och fiskade och den här gången fick de napp och kom hem med en riktigt fin regnbåge.


Vi blir kvar här inatt också och imorgon åker vi hemåt.


godkväll!

Av Holger Åhman - 2 juli 2010 07:53

Godmorgon!


Idag fyller farmor år så vi ska åka till Iggesund och gratta henne. Jag är pigg och glad så det passar bra. Jag leker för fullt och jag går bättre och bättre hela tiden. Har lite mer fart nu och balans. Jag kan fortfarande inte springa men det närmar sej!


Igår hade vi strul med uppkopplingen så vi kunde inte blogga. Det var en ganska lugn dag, Mammas kompis Linda var här på kvällen och åt med mej och mamma och jag fick jättefina kläder av henne! Jeans, t-shirt och en huvtröja!


Vi var till Gudrun på sjukhuset också och tog prover. Nu när kortisonet gått ur kroppen så har jag sjunkit till 0,7 igen så vi får halvera medicinerna. Men de andra värdena såg helt ok ut!


kram kram

Skapa flashcards