Alla inlägg under september 2010

Av Holger Åhman - 11 september 2010 19:07

Hej!


Nu är vi framme hos Malin, Gustav och Loke i Sthm, vi ska sova här hos dem. Vi har varit på Kolmården och tittat på alla djuren idag! Vi åkte tidigt från Almers hus och var framme vid lunch på djurparken. Där fanns alla möjliga djur! Elefanterna gillade både jag och Loke! 


Imorgon ska vi åka mot Sundsvall, där blir det provtagning för att se om det blir någon Umeå resa. Jag låg helt ok sist så vi tror att det ska gå vägen. I så fall åker vi på måndag morgon, så det blir mycket resande nu. Känns lite som att vi mest suttit i bilen den här veckan. Men jag har ju fått lyxa och se filmen Bilar en massa gånger under resan! Vi har en sån där dvd som jag kan titta på, köpte den när vi började pendla till Umeå. 


Natti, natti!Nu ska jag sova snart!

Av Holger Åhman - 10 september 2010 13:30

Hej!


Då är det sista dagen vi är här. Vi har varit in till sjukhuset och fått antibiotika. Idag blev vi utskrivna och mina värden ser fortfarande bra ut. Vi måste åka in till Sundsvalls sjukhus på söndag och ta prover för att se om vi kan komma iväg till Umeå till måndagen för behandling. 


Här i Almers Hus har jag lekt med de andra barnen. Jag och Joel har suttit vid datorn.

   

Resten av dagen ska vi nog bara ta det lugnt och vara. Det är lite regnigt idag så vi leker mest inne. Imorgon startar vi tidigt för att åka till Kolmården där vi ska titta på alla djuren. Malin, Gustav och Loke kommer och möter oss där och hänger med på allt skoj! Sedan åker vi till Sthm och sover över. Det blir så lång resa annars. 


Här är lite fler bilder.

      

Av Holger Åhman - 9 september 2010 20:10

Hej!


Idag var det jag och pappa som for till sjukhuset. Det gick lite snabbare idag då de kunde köra droppet med antibiotikan lite snabbare. Vi fick lunch medan vi väntade så tiden gick fort. Imorgon ska vi dit tidigt, klockan åtta ska vi vara där så vi måste åka strax efter sju. Det blir bra för då får vi lite mer dag tillsammans hela familjen.


Sen har vi busat här på tomten och varit på promenad. Jag var toktrött ikväll och har somnat på fem minuter. Nu ska pappa få gå och bada och mamma ska surra med de andra mammerna som är här.


kram kram

Av Holger Åhman - 8 september 2010 15:00

hej!


Då har vi varit till sjukhuset i Halmstad igen. Det gick bra, jag fick ett annat typ av antibiotika idag som de sätter in via dropp. En timme tar det och sedan fick vi vara kvar en timme för observation för att se att jag inte får någon reaktion av det. Det fick jag inte och då provsvaren fortfarande ser helt ok ut så fick vi åka till Almers hus igen. Infektionsvärdet går stadigt nedåt.


Pappa fick vara kvar och har varit på hotellets spa. Vi har fri tillgång till det när vi är här. Nu ska jag och pappa ta en promenad! Ikväll blir vi här hemma och busar ute på tomten.


kram

Av Holger Åhman - 7 september 2010 14:21

Hej!


Nu har vi kommit till Almers hus igen. Vi blev inte utskrivna då de vill fortsätta ge antibiotika direkt i blodet några dagar till. Vi kommer att åka fram och tillbaks en gång per dag, ta prover och få medicin. Men jag är pigg och glad, i förmiddags kom det clowner till avdelningen! Det var jättespännande. Enda gången idag som jag varit tyst  


Det är riktigt skönt att få komma hit till huset igen och vara ute och busa! Det är några fler barn här som är lite äldre och de leker med mej.Vi ska nog ta en promenad strax, vore skönt att komma ut nu när vi varit inne länge.


På vägen hit stannade vi på en laxbutik där de hade massor med olika sorters lax i alla möjliga smaker. Vi köpte lite olika sorter och ikväll ska vi smaska till fotbollen. Får se om jag är vaken då.


kram kram

Av Holger Åhman - 6 september 2010 12:44

Hej!


Igårkväll fick vi åka in till sjukhuset i Halmstad då min feber inte blev bättre. Här har vi tagit prover och jag har fått antibiotika intravenöst. Proverna ser bra ut, mina vita blodkroppar och netrofila har stigit, vilket tyder på att kroppen själv kämpar med infektionen och det är bra. Vi vet dock inte om det är bakterier eller virus som orsakar det så de måste ändå göra en odling och jag måste få antibiotika. Crp(infektionsvärdet) var lite högt så de vill inte avbryta min behandling ännu utan vi blir kvar till imorgon. Om proverna ser ok ut då så kan jag få antibiotika i tablettform istället och vi kan åka till Varberg igen, mamma och pappa kan ge mej den medicinen.


Det är iaf jättesnälla sköterskor här och det finns en massa saker att leka med. Jag kan gå utanför rummet här så jag busar inne på lekterapin med bilarna och allt annat som finns där inne. Jag är pigg och glad, lite täppt i näsan och förkyld men annars finns inga tecken på att jag mår dåligt.


Vi håller tummarna för att allt ser bra ut imorgon så vi får åka till Almers hus igen och njuta av lite semester.


kram kram

Av Holger Åhman - 5 september 2010 13:42

Hej!


Då var vi framme i Varberg och i Amers hus. Det är jättefint här! Nyrenoverat! Det ligger alldeles vid vattnet och här finns en lång strandpromenad att gå efter. Vi tog en promenad där igårkväll och idag har vi också varit ute på förmiddagen.


Desto värre vaknade jag med feber imorse. Jag är förkyld och ligger runt 38 grader. Om det inte försvinner måste vi åka till Göteborg och lägga in oss på sjukhuset där. Än så länge har det stått stilla och vi håller tummarna att det ska gå åt rätt håll. Det är lite svårt att slappna av dock när vi inte vet hur det ska bli.


Här är lite bilder från igår och idag. Här är Almers Hus!  

Här har vi hittat ett litet krypin efter strandpromenaden

   

Och här är stranden

Imorse när vi tittade ut genom fönstret såg vi två rävar! De lekte och busade här utanför.

   

En kvällsbild

       

Av Holger Åhman - 4 september 2010 07:56

Godmorgon!


Då var det dags att åka mot Varberg! Fast jag vill inte alls åka härifrån men det blir nog bra när vi kommer iväg. Men det är så kul här! 50 mil är det vi ska åka så det tar nog ett tag, vi får ta många pauser så ska det gå bra. Jag är ju ganska van att åka bil så det blir nog inga problem.


På torsdag kommer vi tillbaks hit, då ska mamma på kurs ute på Värmdö så jag och pappa är här hos Malin, Gustav och Loke. 


    

Vi hörs från Varberg!

Ovido - Quiz & Flashcards