Alla inlägg under september 2010

Av Holger Åhman - 3 september 2010 21:31

Hej!!


Idag har vi varit ute och lekt i lekparken hos Loke och Malin och Gustav.

Det var mamma pappa och jag och Loke var med också han behövde inte vara på dagis idag för mamma och pappa kunde vara barnvakt till honom.

Det har varit full fart hela dagen här i stockholm jag och Loke har lekt och busat hela dagen.

Ikväll skall mamam och Malin gå på fotboll Sverige mot Ungern (heja Sverige)


Imorgon skall vi fortsätta vår resa till varberg Det är ju bara 50 mil att åka men jag har ju tv i bilen så det skall nog gå bra.


Hade bra ikväll allihopa och kram

Av Holger Åhman - 2 september 2010 18:02

Hej!


Nu har vi börjat vår semestertripp. Vi var och tog prover först hos Anna och sedan åkte vi mot Sthm, till Malin, Loke och Gustav. Jag blev så glad när jag fick se Loke, vi hämtade honom på dagiset. Tyvärr har mina värden gått ner ganska mycket men det ligger iaf på 1,2 så lite skydd har jag kvar. 


Idag fyller mormor år! Grattis!!


Imorgon ska Loke vara här med oss och vi ska leka hela dagen. På kvällen ska mamma och moster gå på fotboll så då blir det riktig grabbkväll här hemma. De ska på EM kvalet! 


kram kram, vi hörs imorgon!

Av Holger Åhman - 1 september 2010 19:21

hej!


Nu sitter jag i soffan och leker med min lastbil. Jag ska snart gå och ta medicin,  borsta tänder, ta på pyamas och gå och sova. Idag har vi packat inför resan. Imorgon åker vi till Sthm och sedan vidare till Almers hus. Först ska vi till sjukhuset och ta prover och vi håller tummarna att det fortfarande ser bra ut. I så fall kanske vi bara behöver åka till sjukhuset en gång och ta prover i Varberg, det vore ju skönt. Prover måste vi ta där nere, vi ska ju direkt till Umeå sen och då måste vi veta hur jag ligger till.


Jag längtar tills jag får träffa Loke, Malin och Gustav. Pratar om det hela tiden och ute på altanen har jag två små röda stolar och ett litet bord, där jag alltid har paxat en stol till Loke.


godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards