Alla inlägg under oktober 2010

Av Holger Åhman - 6 oktober 2010 21:27

Hej!


Idag har det blåst som bara den. Vi tog en promenad men annars har vi mest varit inne och lekt.


Ikväll har vi varit på skroten och slängt skräp. Det var spännande! Jag hjälpte till och sorterade skräpet till olika ställen. Imorgon åker vi till Bäckland och hälsar på Anna, Peter och deras lilla bäbis. Det ska bli roligt att se hur de har det!


Jag längtar efter mitt syskon också. Mamma och pappa säger på skoj ibland när jag är busig att - Ja du Holger, vad ska det bli av dej. Då svarar jag Storebror!   ..som att det är det självklaraste som finns juh!

Det tråkiga är att jag inte kan sitta och hoppa på mammas mage längre. Mamma säger att bäbisen är där och vi måste vara försiktiga så det inte gör ont på mamma, då brukar jag ge förslaget att jag kan plocka ut den! ...men mamma tackar nej till erbjudandet...



godnatt!

Av Holger Åhman - 5 oktober 2010 21:55

Hej hopp!


Inatt har jag sovit från jag la mej till 05.10 Det är första natten sedan jag blev sjuk som jag inte varit vaken. Vilken skillnad det blir för hela familjen! Fast idag har vi varit groggy eftersom vi är så ovana  .


Idag har vi lekt hemma. Jag har en liten doktor i plast som jag gillar att leka med. Jag visar honom alla mina bilar och spelar gitarr och sjunger för honom. Sen tittar han mej i halsen och undersöker så som läkarna brukar göra när vi är på sjukhus.


Vi åker mycket tåg här hemma också. Vi ställer köksstolarna på rad, nallen kör loket, jag sitter bakom och mamma bakom mej. I sista vagnen får Blixten och Chik sitta, det är mina favoritbilar. Vi åker tåg till Iggesund, mormor och morfar och till Loke.


På torsdag ska vi på utflykt, vi ska hälsa på en liten bäbis som bara är nån vecka gammal. Mysigt!


kram kram

Av Holger Åhman - 4 oktober 2010 16:50

Hej!


Idag har vi varit och tagit nya prover och det ser fortfarande stabilt ut. Nu får vi höja dosen med cellgifter som jag får i tablettform på kvällarna. Det vore skönt om jag kan komma upp i den dos jag ska ha!


På måndag är det dags för Vincristin och kortison igen men nu behöver vi inte gruva oss lika mycket då det gick så bra förra gången. Fast man vet aldrig, det kan vara väldigt olika sägs det.


Idag har jag och mamma varit på polisstationen för att skaffa ett nytt pass till mamma. Det var spännande med alla polisbilar som stod utanför. Sen blev det en promenad runt sidsjön men jag var så trött så jag orkade inte hålla mej vaken hela varvet utan somnade i vagnen. Sen sov jag hela vägen hem och väl hemma så fortsatte jag att sova. Supertrött!


På eftermiddagen åkte vi till Norra berget så jag fick leka av mej lite och sedan har jag och mamma badat. Jag är lite förkyld m

en annars mår jag bra.


Ikväll ska pappa iväg och spela innebandy och sedan gå på Giffarna så jag och mamma ska ha hemmamys.


Igår var vi och hälsade på Olle! Molly var också där!

  


Här leker jag och mamma på norra berget.

  

  

kram kram

Av Holger Åhman - 3 oktober 2010 14:47

Hej!


Nu är mamma och pappa här hos farmor och farfar och ska hämta mej. Jag är pigg och glad och har busat för fullt hela helgen. Jag har hjälpt farmor att diska och varit ute vid stora vägen och sett bilarna. J-O och Annika är också här nu och vi har ätit tillsammans.


Mamma och pappa har haft en bra helg, fått besök av kompisar, slappnat av och haft det bra!


Snart ska vi åka hem men först ska vi hälsa på Olle och hans föräldrar. Molly kommer nog också dit med sin mamma och pappa!


Imorgon är det dags för provtagning igen och vi hoppas det fortfarande är stabilt så vi kan slappna av några dagar till!

Av Holger Åhman - 1 oktober 2010 21:55

Hej!


Jag är kvar i Iggesund och Idag fick farmor vara hemma från jobbet, det var toppen för då kunde vi leka ännu mer! Vi har varit ute idag och sedan har jag lekt på sängen med alla bilarna! Jag har tagit med min nalle också så jag kan krama på den när jag saknar mamma och pappa. Fast jag tror de saknar mej mer...  På eftermiddagen kom J-O, Annika, Elliot och Oliver och hälsade på å jag höll låda som vanligt.


Mamma och pappa har varit på spa idag och fått varva ner. Härligt och jag hoppas de får sova nu när jag inte är hemma. Vad jag vet så somnade de redan mitt på dan på spa, så det var nog välbehövligt!


godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards