Alla inlägg under november 2010

Av Holger Åhman - 21 november 2010 16:48

Hejsan!


Idag har vi varit hos fammo och faffa. Jag har lekt hela tiden förutom när jag sovit. Vi var ut en stund också å jag hade sån tur att jag fick se både stora plogbilen och en snöslunga! Spännande!


Fammo och mamma har julbakat, saffransbullar och en massa julgodis. Det är ju snart första advent! Jag hjälpte till också, ca 30 sek, och sen va jag less.


Imorgon är det dags för sjukhusbesök igen med provtagning och kanske vaccin, vi får se hur det blir.


kram kram!

Av Holger Åhman - 20 november 2010 18:04

Hej!


Nu har vi kalas hos farmor och farfar. J-O, Annika, Oliver och Elliot är här och firar med oss. Farmor hade ordnat fiskdamm och vi har kalasat med mat och efterrätt. Jag är glad men trött. Vi ska sova kvar här inatt och imorgon åker vi hem igen till en ny vecka.


Farmor har varit på Ullared i veckan och hon hade köpt en bil till mej! Jag kör för fullt med den på golvet och i sängen.


Finklädd är jag!

  


Här är min kusin och mitt syskon!

  

Av Holger Åhman - 19 november 2010 12:51

Hej!


Nu är vi i Iggesund hos farmor och farfar. Jag har sovit hela vägen i bilen så nu är jag redo att busa på sängen med bilarna.


Mina värden hade inte vänt...de har sjunkit lite till, men netrofila har vänt lite så det vänder nog snart med de andra värdena också. På måndag ska jag få vaccin mot flunsan eftersom jag ligger bland högrisk patienterna. Först måste vi kolla så mina värden är ok så jag orkar ta emot sprutan och har något i kroppen som kan bilda antikroppar mot det som sprutas in. De andra vaccinationerna blir inte förrän om ett halvår.


kram kram

Av Holger Åhman - 18 november 2010 08:47

Godmorgon!


Snart ska vi iväg till sjukhuset och ta nya prover, hoppas det har vänt! Vi tycker jag har lite mer färg i ansiktet. Jag och mamma åker dit, pappa har varit uppe med mej inatt så han får vara hemma och sova.


Imorgon åker vi till farmor och farfar. Jag ska sova där själv fredag till lördag. På lördag ska vi fira att jag inte behöver göra några fler högdoser. Jag har beställt korv, bullar och glass!


kram kram

Av Holger Åhman - 17 november 2010 20:12

Godkväll!


Idag har vi varit och fikat hos Linda, Freddan och Micke! Det är Ninas mamma med familj, vi känner dem sen Umeå tiden. Laila, Pelle och Hanna var också med! Vi hade stort kalas med hämtmat och fika. Linda hade köpt de bästa kakorna! Ballerina! Vi fick höra på några av Freddans låtar också, han är jätteduktig och rappar. Han han har gjort jättefina låtar till sin syster Nina, hon är ett av de barn med cancer som inte klarade sej, det är så orättvist!


När vi åkte hem fick jag två nallar med mej som var Ninas, de är så goa och fina och jag ska ta så väl hand om dem.


kram och godnatt!

Av Holger Åhman - 16 november 2010 14:12

Hej!


Nu hade mina värden gått ner, både blod, trombisar och netrofila. Så det blir ganska lugnt här ett par dagar, det märks att jag är tröttare än vanligt och orkar inte så mycket. Men jag mår ändå bra och leker så klart också. Får mysa ganska mycket i soffan med en film eller nått.


Idag var vi inbjudna till sjukhuset för att få se clownen duff duff, han är där lite då och då och uppträder för sjuka barn. Det hade varit jätteroligt men vi blir nog hemma. Vi vill inte riskera att jag åker på någon infektion.


Vi var ute en liten stund på förmiddagen, det var sol och minus två grader, helt perfekt vinterväder! Mamma drog mej i pulkan en stund men sen ville jag in igen och gå och sova. Innan jag somnade blev det lunch och Helene kom på besök! Hoppas vi kan åka och hälsa på henne snart!


kram

Av Holger Åhman - 15 november 2010 12:50

Hej!


Igår var det farsdag och vi uppvaktade pappa med mysfrukost. Jag och mamma bakade scones och vi åt i soffan i vardagsrummet! Sen var vi till mormor och morfar för att uppvakta där, vi fick go mat och jag busade för fullt, byggde lego och läste böcker.


Efteråt följde jag med pappa till grabbarna och kollade på fotboll. Vi var hos Linda och Andreas och deras katter! Mamma fick sova i lägenheten inatt så hon gick dit och slappade framför tv.n


Idag har jag och pappa varit på sjukhuset, det var Anna som tog prover på mej. Det var längesen jag träffade henne så jag blev jätteglad!


kram

Av Holger Åhman - 13 november 2010 17:22

Hej!


Idag har vi pysslat på morgonen, jag och mamma gjorde pepparkakor som vi smyckade med små nallebjörnar och hjärtan av socker. Thea är förkyld så det blev inget julbak med henne  


När jag vaknade från förmiddagsluren så var mormor och morfar här. Vi fikade och sedan var vi ut och byggde en snögubbe!

  


Vi har fått lånat lägenheten igen några dagar så pappa ska få sova där. Han kommer hem och äter farsdagsfrukost med oss imorgonbitti och sedan ska vi till mormor och morfar för att fira mammas pappa.


kram

Ovido - Quiz & Flashcards