Alla inlägg under december 2010

Brr

Av Holger Åhman - 5 december 2010 20:49

Hej!


Idag har det varit kallt ute så det har varit en innedag. Jag har varit hos mormor och morfar. Vi bygger lego och jag och morfar springer runt runt kring bordet i allrummet. Det tycker jag är toppenskoj! Jag har en liten koja också under skrivbordet som jag kryper in i. Imorgon ska jag vara med mormor på förmiddagen, morfar jobbar men mormor är ledig.


På eftermiddagen ska vi upp till sjukhuset och jag ska få behandling. Jag kommer även börja med en fem dagars kortisonomgång imorgonbitti.


kram och godnatt!

Av Holger Åhman - 4 december 2010 20:40

Hej!


Idag har jag varit på julmarknad med mamma, pappa, Jenny och Erik. Där fanns en massa roligt att titta på och gott att äta och dricka. Det var jättekul att få träffa Jenny och Erik, det var så längesedan. Jag fick ett paket med färg som man kan måla på kroppen i badet! Jag hoppas på att få bada med morfar ikväll. Jag ska få sova hos dem en natt till. Mamma och pappa får en riktig myskväll hemma med främmandet, det blir tunnbadning och sedan sovmorgon!


Jag har fått en ny mössa av mormor idag! Här är vi påväg till julmarknaden.

  


Godnatt!



Av Holger Åhman - 3 december 2010 15:17

Hej!


Nu är vi strax påväg att åka till mormor och morfar. Jag ska vara där till imorgon. Mamma och pappa får besök från Sthm av Jenny och Erik och de ska på Casino ikväll. Hoppas inte de spelar bort allt för mycket! Jag vill gärna ha mat den här månaden också.. 


Jag och mamma har varit en sväng på stan idag, jag blev jättetrött och somnade i bilen hem. Det är jobbigt att shoppa!


kram kram

Av Holger Åhman - 2 december 2010 15:05

Farfar vill du pringa?! Farfar vill du leka med bilarna?!

Så låter det här hemma idag och farfar springer och kör med bilarna för fulla muggar. Vi springer fram och tillbaka bara och det är jättekul!


Vi har varit och tagit prover idag, farfar fick följa med och se hur det går till. Det gick bra, mina värden är helt ok och jag kan få behandling på måndag. Då är det dags för Vincristin och kortison igen.


Mamma och pappa har skruvat ihop möbler och fixat inför att bäbisen ska komma. Det är inte så långt kvar nu! Tiden går så fort.


Igår eldade vi i braskaminen och det var så varmt här hemma så jag lekte utan tröja hela kvällen.

  

Av Holger Åhman - 1 december 2010 10:36

Hej!


Idag är vi hemma och grejar. Imorgon kommer farfar på besök så då blir det full fart! Då ska vi skruva möbler och se om vi kan få lite plats för alla saker. Det behövs om vi ska bli fler i familjen!


Jag har fortfarande ingen feber och vi håller tummarna för att det fortsätter så, det vore skönt att slippa ligga inne på sjukhus. Imorgon ska vi in och ta prover igen så får vi se hur det ser ut.


På fredag ska mamma och pappa få främmande så jag ska få sova hos mormor och morfar. Det blir kul!


kram och hej!

Ovido - Quiz & Flashcards