Alla inlägg under januari 2011

Av Holger Åhman - 23 januari 2011 07:34

Hejsan!


Igår var det fullt upp, vi fick besök av Malin, Gustav och Loke. Det var full fart på Loke och mej! Sen kom J-O, Annika och deras kompisar Tony och Kajsa hit och fikade. Det var jättekul med så mycket besök! Jag hade uppträdande med mina hits, Ekorrn satt i granen och Hoppe Hare  


Vi gillar kakor både Loke och jag!

  


Idag ska jag och mamma åka till mormor och morfar. Loke, Malin och Gustav är där och jag vill ju leka med Loke! Pappa ska få passa på att vila lite. Kanske ska vi upp till Sidsjön och mata fåglarna, det vore skoj.


kram 

Av Holger Åhman - 21 januari 2011 10:42

Hej!


Idag är det fredag och jag hoppas så klart på att det ska bli fredagsmys ikväll. Vi brukar ha det, lite mys i soffan med någon bra barnfilm och lite gott att äta.


På morgonen har vi lekt, jag fick massor med pennor, kritor och målarfärg av mammas kompis här om dagen och vi ritar massor. Sen har jag hjälpt till att byta på Alva och vagga henne till sömns efter maten.



Jag och pappa ska åka på en liten tur i den vita bilen idag. Vi har satt in bilstol i den nu så jag kan åka med. Mamma och Alva ska på BVC för att se om hon har växt något mer. Det borde hon ha gjort för hon äter hela tiden. Tur att mamma kan både amma och läsa böcker!


Imorgon ska jag äntligen få träffa Loke, det var så längesen. Malin och Gustav kommer också hit och det ska bli så kul! Fint väder ska det bli också så då kanske jag kan visa Loke hur kul det är att åka i pulkbacken!


kram 

Av Holger Åhman - 20 januari 2011 09:17

hej!


Igår var det en härlig vinterdag med tre minus och sol. Vi var ute på förmiddagen, pappa skottade taket och jag och mamma byggde en snökoja. Sen åkte vi kälke och på rumpan nerför lilla backen på gården. Det har snöat så mycket så det har blivit en riktigt bra pulkbacke!


Jag sitter i lilla snögrottan

  


Pappa skottar tak och jag tittar på. Men man får inte gå för nära!

  


Olle och hans föräldrar var här igårkväll. Vi åt hämtmat och myste, mycket lek blev det tills vi var så trötta att både jag och Olle höll på att somna ståendes.


Idag ser det också ut att bli fint väder så då måste vi gå ut! Vi behöver lite solljus. I eftermiddag kommer Hanna och hennes föräldrar och hälsar på. Det är fika varje dag nu!

Av Holger Åhman - 19 januari 2011 09:50

Hej!


Igår var en mysig dag hemma med familjen. På kvällskvisten kom Sofia och Henke på besök. Sofia ska också ha en bäbis snart. Jag busade och körde med Henke hela kvällen. Vi gjorde koja under vardagsrumsbordet och den var alldeles lagom stor för mej men lite trång för Henke, men jag tyckte han skulle krypa in ändå och det gjorde han:)


  


Idag ska vi också vara hemma och ta det lugnt, bara njuta av att vara en familj på fyra! I eftermiddag kommer Olle och leker med mig! Det blir roligt!


kram

Av Holger Åhman - 18 januari 2011 09:45

Godmorgon!


Igår eftermiddag var vi ute lite igen, det var regn som kom från himmlen. Men då blev det tö snö ist och vi kunde göra snöbollar. Vi hade snöbollskrig och det va skoj! Mamma hann bara vara ute en liten stund innan Alva ville ha mat men jag och pappa fortsatte. Han jagade mej och jag kastade snöbollar på honom också!


Mina värden låg bra, 1,4 i netrofila så benmärgen är lite mer pressad nu och det är bra. Så ska det vara för att återfallsrisken ska bli så låg som möjligt. Så nu får jag fortsätta med samma dos den här veckan så får vi se om det ligger kvar så här, annars får jag nog öka lite till så småning om.


Idag har vi tagit det lugnt, jag har varit vaken inatt så vi är lite trötta men vi får försöka sova i omgångar. Vi spelar ballongspelet och bygger pussel. I eftermiddag ska vi gå ut och leka.


kram kram 

Av Holger Åhman - 17 januari 2011 13:37

Hejsan!


Idag har jag och pappa varit till sjukhuset och träffat Gudrun. Vi tog prover och sen vägde och mätte de mig. Jag har lagt på mej bra med hull och växt lite till på längden. Provsvaren får vi i eftermiddag och då får vi veta vilken dos jag ska ha av cellgifter den här veckan.


Hemma från sjukhuset så bytte jag om till overall och jag och mamma var ute en stund i friska luften. Jag skottade och busade i snön.


Lilla Alva hon sover och äter. Jag kollar till henne ofta och ser till att hon har det bra. Jag är fortfarande en stolt storebror!


I eftermiddag ska jag och mamma baka bröd. Då ska jag mjöla ner i köket så mycket jag bara kan  

Av Holger Åhman - 16 januari 2011 14:12

Hejsan!


Igår kom först mormor, morfar och Malin och hälsade på. Sen kom farmor, J-O, Annika, Elliot och Oliver. Vi firade Alvas ankomst med tårta som farmor hade med sig. Här är gänget!

  


Idag har Molly och hennes föräldrar varit här. Jag och Molly har lekt massor och haft superskoj! Det är så kul att få leka med kompisar i min egen ålder!

Det blev pannkakslunch både i köket i mitt rum och i  mamma och pappas kök  

  

  

Av Holger Åhman - 15 januari 2011 08:54

Godmorgon!


Nu är jag och mamma uppe och myser tillsammans. Alva och pappa ligger och sussar. Snart kommer moster Malin hit igen och hälsar på! Hon ska åka hem till Stockholm idag, jag skulle gärna vilja följa med och träffa Loke och Gustav!


Här hemma ska vi få besök av J-O, Annika och farmor idag! Det blir mysigt. De ska först shoppa loss på Birsta, blir kanske nya saker till huset?!


Jag har fått en egen stol också, jag gillar att sitta på den. Alva ska få min gamla stol sen när hon är lite större.


  

Ovido - Quiz & Flashcards