Alla inlägg under mars 2011

Av Holger Åhman - 23 mars 2011 20:43

Hej hopp på er!!!!!


Idag har det varit ännu en underbar dag med mycket spring och bus jag tror att jag har fått myror i byxorna   

Jag och pappa var ut och åkte lite bil i morse för att hitta en lampa som han behöver och sedan var vi och hämtade ett paket åt mamma som hon hade beställt mamma och Alva var då ute och gick så länge.


Sen skulle jag vara hos mormor och morfar några timmar men jag skall sova över där för vi har haft så roligt och en sak till så hade dom köpt en cykel till mig   

Som ni hör så mår jag super bra och jag hoppas det håller  sig resten av denna resa...

Sov gott mina underbara vänner



Av Holger Åhman - 22 mars 2011 15:46

Hejsan!


Idag har vi haft en hemmadag. Vi har varit ute på förmiddagen, sedan blev det sovning och mat. Nu leker jag med mina bilar och springer till mamma då och då och vill att vi ska leka kurragömma. Det är min favoritlek just nu!


Imorgoneftermiddag kanske Thea kommer hit och leker en stund, det vore jättekul!


På lördag är det Spinn för livet och då har jag ett lag som ska vara med. Team Holger! Vi är tolv stycken:)


kram

Av Holger Åhman - 21 mars 2011 17:23

Hejsan!


Då var det vardag igen, jag och pappa har varit och tagit prover hos Gudrun på sjukhuset. Allt ser bra ut och jag mår bra. Jag ligger på 1,3 i netrofila nu och det är där jag bör ligga.


Det är alltid skönt att komma hem även om jag haft en toppenhelg borta. Jag har varit ute på eftermiddagen och nu ska vi äta lite mat så jag orkar med allt springandes! Alva sover i vagnen..hon är så söt. Jag har nästan längtat mest efter henne. När jag kom hem ville jag att hon skulle sitta i mitt knä och jag kramade på henne hela tiden. Jag tycker om min lillasyster :)


kram kram 



Av Holger Åhman - 20 mars 2011 17:52

Hej!


Jag är fortfarande kvar hos farmor och farfar, jag har haft hur kul som helst i helgen! Vi har varit ute massor i det fina vädret och nu när snön smälter så blir det jättestora vattenpölar som jag kan springa i! Pappa har kommit hit nu för att hämta hem mig, farmor och farfar måste ju jobba imorgon. Mamma och Alva är hemma och vilar sig, vi ska sova kvar här till imorgonbitti då vi åker direkt till sjukhuset för att ta prover.


kram

Av Holger Åhman - 19 mars 2011 13:35

Hej igen!


Vill göra ett extra inlägg.


Igår var det ett år sedan min vän Nina Ojala Larsson somnade in efter att ha kämpat mot cancertumören i hjärtat. 18 år blev hon. Det jag minns är hennes glädje och energi. Alltid ett leende, trots att hon knappt orkade öppna ögonen eller andas ordentligt så orkade hon heja på mig när jag besökte hennes rum. Hon orkade alltid göra tummen upp och ge mig och min familj mer energi. Hur är det möjligt? Jag är så glad att jag fick träffa dig och att vi hann baka pepparkakor tillsammans på Barn 3 i Umeå!


Här är en länk till en artikel som gjordes då hon somnade in.

http://dagbladet.se/personligt/1.1913074-18-ariga-nina-ojala-i-bredsand-har-somnat-in

Av Holger Åhman - 19 mars 2011 08:42

Hejsan!


Igår fick jag åka tåg igen för första gången sen jag blev sjuk! Mina värden är helt ok och har varit stabila länge nu så jag törs åka med lite okända människor. Mamma och pappa lämnade av mig vid tåget där farmor och farfar hämtade mig. De åkte från Iggesund och sedan vänder tåget i Sundsvall och går tillbaks så det är perfekt! På söndag kommer mamma och pappa ner och hämtar mig.


Jag var såå lycklig, pratade med alla på tåget, frågade vad allt var för något och farfar skickade bilder hem till mamma och pappa. Knepigt hur så små saker kan vara så stora!!


Jag fastnade med mina slangar (cvk:n) när jag badade igår så blodet rann men det gick bra och har redan läkt fint. Slangen har inte rört på sig innanför skinnet utan det blev bara ett ytligt sår.


kram kram

Av Holger Åhman - 17 mars 2011 17:12

Hejsan!

Idag har vi varit på utflykt till min gammelfarmor som bor i Sollefteå. Vi åkte imorse och när vi kom fram fick vi lunch. Hon hade köpt hem ritpapper och pennor så jag kunde måla, sen hade vi med lite bilar också som jag lekte med. Jag pratade och berättade om hur jag har det för henne.


Hon hade inte träffat Alva innan idag heller så det var jätteroligt att hon fick se henne också. Hon fick hålla henne och jag var där och gav Alva nappen och kramade på henne ibland.


Här är bilder från dagen.

      


Så här gör jag när Alva grinar

    

Av Holger Åhman - 16 mars 2011 20:17

Hej hopp denna underbara dag!!!!


Idag har vi varit ute och lekt i den underbara solen gud vad det är skönt att våren börjar närma sig.

Vi har varit och åkt på rumpan och på tefat på grannens stora snöhög sedan blev det några meter på skidor.

Sedan fick vi besök av en kompis till mamma Kristin och hon är jätte rolig att leka med henne hon hittade på idag att jag skulle springa förbi henne och göra highfive i farten och det var lite klurigt från början men det gick bättre och bättre ju fler gånger jag sprang och det blev många gånger för jag har mycket spring i mina små ben.

Lite senare på kvällen kom JO och Annika en kort sväng med och det var kul.


Imorgon skall vi åka till morfarmor i Sollefteå för det var längesedan vi var dit och hälsade på och så skall hon få träffa Alva för första gången.


Hopp och hej vi hörs......


Skapa flashcards