Alla inlägg under mars 2011

Av Holger Åhman - 15 mars 2011 19:14

Hej!


Idag har det varit sol igen, vi har haft finväder i flera dagar nu! Igår åkte jag skidor ute på tomten. Det var roligt, det var lite svårt att ta sig upp när jag ramlade men med lite hjälp så gick det bra!


Idag har jag, mamma och Alva varit till Thea och hennes mamma. När vi kom dit var Sofia, Carro och hennes lilla Emma där också! Sen lekte jag och Thea ute på gården, vi åkte på madrasser nerför en backe å det gick fort! Sen åt vi äpple och banan ute i solskenet på bron.


Mina värden såg bra ut igår så jag får samma dos den här veckan igen. Blodvärdet var bättre än det brukar och jag är lite piggare också så det är säkert därför! Jag sover fortfarande inte så bra...var vaken flera gånger inatt. Men så är det och det är bara hoppas att det blir bättre snart.


kram kram

Av Holger Åhman - 14 mars 2011 08:51

Godmorgon!


Nu ska vi snart åka till sjukhuset för att ta prover. Jag är pigg och mår bra så det ser säkert bra ut. Sedan ska vi göra lite ärenden. De stänger av vattnet här idag så vi tänkte passa på att få lite annat gjort. Alva och mamma får också följa med och ta prover idag.


Vi har gjort ett kollage av lite bilder från när jag varit med i tidningen. Så här blev det.

  

Av Holger Åhman - 13 mars 2011 12:15

Hejsan!


Igår hade vi fullt upp. Vi var ute hela förmiddagen. Åkte tefat och gjorde pannkaka som vi åt ute på bron i solskenet. Efter att jag sovit åkte jag och mamma till Astrid och Pelle och hälsade på. Pappa fick vara hemma och förbereda inför kvällen då några kompisar kom hit och firade hans födelsedag. Pappa lagade mat och eldade upp tunnan, jag tror de hade riktigt trevligt!


Mot eftermiddagen åkte jag och mamma vidare och hälsade på Molly och hennes mamma. Jag och Molly lekte och busade, mot kvällen blev jag jättetrött och satt mycket i soffan och myste bara. Kollade på Melodifestivalen. Sen somnade jag i bilen hem så mamma bar in mig och la mig i sängen.


Nu är jag uppe och hoppar igen och mamma skjutsade mig till mormor och morfar imorse. Jag ska vara där idag.


Alva hade också klätt upp sig när pappa fyllde år.

  

kram

Av Holger Åhman - 11 mars 2011 11:53

Hejsan!


Idag fyller pappa år! Grattis!! Vi älskar dig!   

Vi uppvaktade honom med paket på sängen. Han va så långsam att öppna så jag var tvungen att hjälpa honom  


Nu är mormor och morfar här för att äta lunch, de har också uppvaktat pappa. Och ikväll kommer J-O, Annika, Oliver, Elliot och farmor hit för att fika och gratta pappa! En härlig dag!


kram  

Av Holger Åhman - 10 mars 2011 17:05

Hejsan!


Idag passade vi på att vara ute då det var fint väder på förmiddagen. Pappa lämnade av mig, mamma och Alva i sidsjön vid pulkbacken. Han fick åka och göra ärenden medan vi busade i snön! Jag var så glad hela tiden, jag älskar livet! Det är så härligt när jag får må bra. Imorse tittade jag ut genom fönstret när vi åt frukost och sa "vilket vackert väder, det blir en fin dag idag!" med ett stort leende. Då blir mamma och pappa på bra humör hur lite vi än har sovit.


Väl i backen var det några som tränade på freestyle hopp med skidor. De hade ett stoooort hopp och en stoooor madrass som de landade på. När jag och mamma stod där och tittade så sa jag "det är fantastiskt hur de gör!"  och klappade händerna. Det är väl för härligt det!


kram kram

Av Holger Åhman - 9 mars 2011 19:08

Hej hopp!


Idag har vi varit till Birsta på förmiddagen. Vi hade glömt bort att det var sportlov så det var tur vi var där tidigt innan allt folk kom! Vi köpte mer än vi tänkt...som vanligt när man är på Ikea...och sen somnade jag som en stock när vi kom hem. Mamma och pappa fick se Helene Ekholm ta guld i skidskytte medan jag slumrade!


Nu har vi ätit jättegod middag. Vi firar pappas födelsedag lite tidigare, den är på fredag egentligen. Då blir det kalas med släkten så vi har myst med familjen ikväll ist.


Vi har lagat lamracks och sötpotatisgratäng med lite rödvinsreduktion. Mamma gillar att laga mat:)

      


Av Holger Åhman - 8 mars 2011 13:11

Hejsan!


Idag har vi varit i städtagen, jag har hjälpt mamma och pappa med både damsugning och damtorkning. När vi tvättade handfaten kom jag på att det var roligare att tvätta bilarna så det har jag gjort! Sen kom Sofia och Henke förbi och vi käkade lunch tillsammans.


Nu sover jag och när jag vaknar ska jag, mamma och Alva åka ut och hälsa på Millan, Thea och Carl. Då ska vi busa!


Kram

Av Holger Åhman - 7 mars 2011 18:22

hej!


Idag har vi varit och tagit prover som vanligt på måndagarna. Det såg bättre ut idag, jag är lite mer pressad efter att jag fått lite högre dos i helgen och det är bra.


Sen var vi in till familjerätten, mamma och pappa fick skriva på papper att det är Stefan som är min pappa. Man måste göraa det när man inte är gift utan sambo. Jag hittade några böcker som jag läste medan jag väntade.


Ikväll är jag hemma med mamma och Alva, pappa är iväg och spelar innebandy.


kram

Ovido - Quiz & Flashcards