Alla inlägg under mars 2011

Av Holger Åhman - 6 mars 2011 18:03

Hej allesammans!!!!


Idag har det varit en underbar dag med sol och varmgrader så vi drog iväg till sidsjöns och åkte lite skidor och pulka det var jätte kul.

  

Vi åkte pulka och skidor i det fina vädret i flera timmar sedan var vi och köpte korv i kiosken och något att dricka.

När vi ätit och druckit så gick jag och pappa ut på isen det var spännande att gå ut på det frusna vattnet.

Efter det så for vi till Astrid och Pelle men det var bara Pelle hemma för Astrid var i fjällen med sitt jobb.

Så hos Pelle så fikade vi igen vi fick semla där och mamma och pappa fick kaffe med och jag ville ha vatten och 2 apelsiner :-)


Hej så länge

//Holger

Av Holger Åhman - 5 mars 2011 11:18

Hejsan!


Nu har vi haft lördagsmysfrukost, det var en supermysig start på helgen. Sen klädde mamma och jag på oss och gick ut. Det var jätte isigt så vi fick gå försiktigt! Vi åkte tefat nerför lilla backen hemma på gården och sen hoppade jag i snön. Vi har ju en stoooor grop som vi grävt för att bygga garage men eftersom det blev stopp i allt när jag blev sjuk så är det fortfarande bara en stoooor grop. Lite nytta hade vi av den idag iaf för den är full av snö så jag kan hoppa från kanten ner i den.


Sen blev vi så frusna så vi gick in och duschade.


Här är en bild från den stora snöhögen vi åkte nerför här om dagen!

  

Av Holger Åhman - 4 mars 2011 18:43

Hejsan!


Idag har det varit full fart. Först var vi och handlade mat för mamma ska laga gomiddag imorgon med sin kompis Maria. Jag hade en egen liten vagn som jag körde och la matvaror i. Det var full fräs på mig inne på affären, jag är ett litet yrväder, men ett väldigt snällt sådant!


Sen åkte vi för att hälsa på Laila, Pelle och Hanna. Det var längesen vi träffade dem och det var jätteroligt att hälsa på. Vi hade tur också för Pelle fyller år idag och det visste inte vi...vi fick tårta och kakor och en massa annat gott. Hanna har blivit så stor och fått så mycket hår, precis som jag! Hon har fått tagit bort sin cvk nu också!


När vi kom hem stor det en matkasse på spisen och i den låg oxfilé, kyckling, grönsaker och en massa annat gott. Det var mormor som hade varit och handlat! Vi gjorde god fredagsmiddag, det var så gott så jag grinade när köttet var slut!!


Här är Pelle och lilla Alva

  


Av Holger Åhman - 3 mars 2011 16:55

Hej på er.....


Idag har solen lyst på oss igen och det tycker jag är härligt för det blir så varmt och skönt att vara ute och leka och det gör inget att det blir blött i snön för jag har en super bra overall som man inte blir blöt i.


Jag och mamma har varit ute och lekt i en jätte stor snöhög här utanför vi åkte på rumpan och det gick med en väldig fart för min overall är ju av galon   


Sedan var det dags för min lilla lur och sedan var det ju skidor och vad bra det gick för tjejerna (HEJA SVERIGE)

Efter skidorna så byggde jag och pappa en koja där vi gömde oss för Alva och Mamma så dom fick gå runt och leta oss.


Nu skall jag spela lite ballongspel med mamma och det blir säkert spelet 3 i rad med för dom tycker jag är roliga för jag vinner ofta..


Ha det bra Vi höres



Av Holger Åhman - 2 mars 2011 18:29

Hejsan!


Idag har vi varit på stan. Vi tittade på skridskor till mig men hittade inga i min storlek, men det var tur för nu ska jag få ärva ett par av Viktor! Nu när det varit så fint väder blev vi så sugna att prova.


Jag sprang flera varv inne på torget, det var skönt att få springa av sig lite för det var mycket spring i benen. Först var vi på bvc och läkaren tittade på Alva. Allt var bra och hon växer hela tiden.


Imorgonkväll ska pappa titta på hockey så då blir jag och Alva hemma med mamma. Då måste vi ut på dagen så jag får springa och leka, då kanske jag kan ta det lite lugnt på kvällen...  

Av Holger Åhman - 1 mars 2011 17:31

Hej!


Idag har jag varit hemma med pappa. Mamma har varit på stan och gjort ärenden och varit upp på jobbet och hälsat på en sväng. Det var längesen hon jobbade nu men de har varit toppenbra arbetsgivare och kollegor som stöttat hela vår familj under min sjukdomstid.


Jag och pappa har spelat spel och målat med vattenfärg. Det har varit en toppendag!


Proverna såg bra ut igår, lite för bra nästan...jag har fått öka dosen cellgifter lite till nu så att jag pressas ner ännu mer.


Imorgon ska vi till bvc med Alva. Hon ska på läkarundersökning. Vi funderar på att åka in hela familjen så jag också får vara med. Där finns inte så stor smittorisk när det mest är bäbisar som är där.


kram och hej!

Ovido - Quiz & Flashcards