Alla inlägg under maj 2011

Av Holger Åhman - 6 maj 2011 19:45

Hej nu är vi i Iggesund igen jag och pappa.

Mamma och Alva har åkt till Stockholm med mormor och morfar för att hälsa på Loke med familj.


Jag vaknade i morse med lite feber så vi var osäker om vi kunde åka till Iggesund men jag var pigg hela dagen så vi tog bilen och drog iväg i tron om att febern skulle försvinna och det gjorde den  :-)


Så nu har jag varit och handlat med farmor till lite fredagsmys 5 punchkottar och 1 klubba valde jag och det skall bli smaskit....


Efter vi handlat var jag in och hämtade farfar för då ville jag ut och leka i vattenpölarna och det var roligt.....


Nu har jag inte tid att skriva mera för nu är det FREDAGSMYS    


Vi hörs imorgon......

Av Holger Åhman - 5 maj 2011 19:06

Hej!


Nu sitter jag i soffan och tittar på lite barn tv efter att ha badat med mitt cyklop!

 

Vi har varit ute på eftermiddagen och lekt jagis. Jag har jagat mamma och pappa och de har jagat mig! Sen jobbade vi lite också och städade lite på gården.

Vi har köpt två små stolar och ett bord till stenrabatten!

 

Imorgon åker mamma och Alva till Stockholm för att träffa lilla Freja! Jag ska åka till farmor och farfar i helgen. Vi får se om pappa följer med mig eller om han passar på att få en helg helt för sig själv här hemma.


kram kram

Av Holger Åhman - 4 maj 2011 13:25

Hej!


Igår såg vi en fågel som satt på marken, vi trodde den var skadad när pappa fick ta upp den i handen. Men så flög den iväg och satte sig i ett träd och sedan flög den och en fågelkompis vidare, så han verkade må bra! Men det var roligt att få se en blåmes på så nära håll.

 


Idag har vi varit ute, jag har hjälpt mamma och pappa med veden. Jag hjälper till vid vedklyven och sedan lastar jag i min lilla skottkärra och lämnar veden där den ska vara.


kram kram

Av Holger Åhman - 3 maj 2011 07:52

Hej!


Inatt när jag vaknade var pappa hemma igen! Han kom in och la sej med mig och det var jättemysigt. Jag berättade just för mamma vid frukostbordet hur han höll om mig och vi sov tillsammans och att det var gosigt.


Igår var vi till sjukhuset och tog prover. Det var mycket folk där och eftersom vi hade tid på bvc också så åkte vi dit och sedan tillbaks igen till Gudrun. Där var Anna-Maria, en tjej som också har leukemi...för andra gången..och hon skulle också ta prover. Hon har tagit bort sin cvk, precis som jag ska göra! Då fick jag titta när hon tog stick i fingret och det såg inte alls så läskigt ut. Men jag vågade ändå inte när det var min tur..

Vi har fått operationstid nu för att plocka bort min cvk, men vi får se hur det går. Jag måste ju fortfarande ta prover varje vecka!


Mina värden var lite bättre igår men de vill fortfarande att jag får lite lägre dos då jag inte riktigt kommit ikapp mig. Vita blodkropparna och netrofila var fortfarande lite låga.


Igår hann jag med att träffa mammas kompis Karin, Milla, Thea och Carl också!

 


Idag ska vi åka och gratta Kristina!

Av Holger Åhman - 2 maj 2011 08:05

Hej!


Jag och mamma satt och tittade på lite bilder. Vilken skillnad!

Här är jag under en tuff tid i behandlingen

  Å här är jag nu!

 


Det går knappt att förstå att det är samma kille.


Ta vara på dagarna ni får och på de små goda stunderna i livet!!


kram kram

Av Holger Åhman - 1 maj 2011 12:42

Hej alla!


Nu är vi hemma igen, jag och Alva har sovit hela vägen i bilen så resan gick snabbt. Det första jag såg när jag kom hem var att min lekmatta var borta...men när mamma visade att den var i mitt rum så blev jag toppen glad! Det blev jättebra, nu kan jag leka där inne med alla mina bilar.


Pappa är på resande fot, han är i London med ett gäng grabbar och ser på fotboll. Lyxigt! Han kommer inte hem förrän imorgon kväll men då sover jag nog redan så jag får träffa honom på tisdag. Det känns länge tills dess.


Imorgon är det fullt upp, då ska vi först till sjukhuset och ta prover, sedan ska jag på tre års kontroll på bvc. Det ska bli spännande! Vi får hoppas jag hunnit ikapp bra i utvecklingen...det tror vi att jag har.


Nu ska jag och mamma leka med bilarna! Alva hon leker med sitt babygym en stund till.


Ovido - Quiz & Flashcards