Alla inlägg under september 2011

Av Holger Åhman - 23 september 2011 09:15

Godmorgon!


Här är det full fart som vanligt! I eftermiddag åker farfar hem med mig igen till Sundsvall. Vi ska till mormor och morfar ikväll och äta middag, vi ska firas mammas födelsedag som var när vi var på semester i utlandet. Sedan sover jag nog kvar, det vore mysigt.


Kanske hinner vi titta in en sväng till ett evenemang som heter FUCK CANCER som anordnats här i sundsvall idag. Här är en länk till insamlingen Olivers familj fortsätter med. http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Oliver-Bystroms-insamling/


Mamma och pappa håller på att lasta en massa skräp på släpkärra och plocka ihop ute inför vintern som ska komma. Utemöbler som ska in och så.


Mina prickar blir allt bättre och torkar ut mer och mer. Ingen feber längre och jag har börjat sova bättre på nätterna igen.


kram

Av Holger Åhman - 22 september 2011 08:59

Hej!


Idag har farfar kommit på besök, jag har längtat efter honom! Han ska vara här medan jag och mamma åker till sjukhuset och tar prover. Sedan ska jag och han ta tåget till Iggesund och där blir jag kvar till imorgon. Då får jag träffa farmor också!!


Farfar ska sätta upp några våder tapet i rummet utanför bastun medan pappa försöker får upp några lister, det är bra att få upp lister så snabbt som möjligt annars är det stor risk att det aldrig blir av...någon som känner igen det!?! :)

Imorgon är det ett evenemang som heter FUCK CANCER! Det är en insamling till barncancerfonden. Den håller till på Pipeline för er som bor i Sundsvall!! Finns massa skoj för barnen under dagen och på kvällen och natten är det artister som uppträder. Riktigt bra! Kostar minimum 50 kroner...men man får gärna betala lite extra!

kram

Av Holger Åhman - 21 september 2011 12:25

Hej!


Idag är Alva piggare, hon hade 39 graders feber hela dagen igår. Idag är hennes vanliga glada leende tillbaks!


Jag är prickig fortfarande, igår fick jag ännu mer prickar men idag börjar de torka ut lite tycker vi. Det är som vattenblåsor.


Imorgon är det provtagning igen så då får vi se hur det ser ut. Jag har fått lite cellgifter sen i måndags. Idag har vi pysslat i min pysselbok där det finns klistermärken och man ska räkna och skriva. Den är jätterolig tycker jag.


Jag och pappa ska åka och låna släpvagnen av mormor och morfar så vi kan åka till skroten med en massa skräp!


kram

Av Holger Åhman - 20 september 2011 06:45

Hej!


Igår efter ronden fick jag och pappa komma hem. Ingen mer antibiotika och febern är borta. Jag har fått en massa elaka prickar och utslag, mest på armen och rumpan men även på rygg och ben, de smörjer vi med korticon. Annars mår jag bra, trött efter lite sömn några nätter så vi hade en innedag igår.

   


Alva håller på att få tänder så nu har hon feber ist! Ett litet risgryn har tittat fram nere i munnen.


De dagar vi hade på vårt hotellområde var helt fantastiska. Jättegod mat, en massa bad och både mamma och pappa tog massage! Så såg hela dagarna ut...frukost, bad, lunch, bad, mellis, bad, dusch, middag, sova. Hur skönt som helst och hur kul som helst!! Jag har badat och badat och badat och badat...mamma och pappa får nästan släpa upp mej ur polen.


Här är lite bilder!

                  



Av Holger Åhman - 19 september 2011 09:35

Hej!


Nu är vi hemma från semestern. Det blev en underbar början på veckan med massa sol och bad! Tyvärr fick jag feber sista kvällen och ont i magen så det blev sjukhus. Först ett lokalt och sedan in till ett större där jag och mamma fick sova kvar. Jag fick antibiotika. Jag var jätte duktig och läkarna fick undersöka mej. De stack mig med nålar eftersom jag fick intravinöst och det gillade jag inte så klart, men det gick bra. Jag fick dropp med vätska hela tiden. Sen skulle jag svälja en massa olika mediciner också som inte heller var nå kul. Mina värden var rätt ok och febern höll sig under 39 igår så vi fick lämna sjukhuset för att hinna med planet hem. Det var jätteskönt när vi väl landade här och fick komma in till Sundsvalls sjukhus där alla förstår vad man säger och vi känner oss trygga.


Då försäkringen inte gäller för mej eftersom jag var sjuk redan innan vi åkte så blev det en häftig nota..De är bra på att slå på stort...skickade mig och mamma i ambulans med blåljus när vi skulle till det stora sjukhuset fast det egentligen inte var riktigt nödvändigt. Fast jag tyckte det var superhäftigt att åka med sirener och blåljus!


Nu är jag och pappa inne på avd 44 och vi hoppas på att få komma hem idag, iaf få permis. crp låg på 44 nu så nån typ av infektion är kvar men febern var borta imorse!


Så är läget nu men vi ska så klart berätta mer om vår semester snart och visa lite bilder och så! Enda bilden jag har nu är en suddig tagen med mobilen när vi precis kommit till akutmotagningen på det första stället..

 

Av Holger Åhman - 11 september 2011 17:38

IIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nu åker vi snart till flygplatsen! Har inte vågat hoppats riktigt på att vi skulle kunna komma iväg men nu verkar det som att det ska bli av. Pirrigt och spännande. Jag tycker tiden går såååå långsamt! Vänta är det värsta jag  vet! Tur att jag har en lillesyrra som jag kan busa med.


Millan kommer och hämtar oss och ska skjutsa oss till midlanda. Jag är jättespänd på hur det ska kännas att flyga.


Pappa tog med mig på rally idag och det var sååå kul! Jag surrade med allt och alla som vanligt. Tillslut somnade jag en stund i vagnen men det satt långt inne  


Nästa söndag kommer vi hem! Så nu blir det paus i bloggningen tills dess. Men vi ses snart igen! Nu åker vi till   


kram kram   

Av Holger Åhman - 10 september 2011 20:10

hej!

Vilken härlig dag vi haft! Först en jättetrevlig kväll igår då både jag och Thea var med och badade tunna. Idag eldade vi upp tunnan igen och har badat och bastat.

I helgen skulle vi egentligen till Sthm för att Freja ska namnges..men eftersom vi åker utomlands så blev vi hemma. Men vi har bokat en annan helg som vi kommer och hälsar på!

På eftermiddagen hade jag så mycket kryp i kroppen och spring i benen så mamma tog med mej till Södra Berget för att gå Björnstigen. Det är en stig med massa kluriga saker att ta sig igenom. Gå balansgång, gå genom en grotta, klättra upp och ner för stegar mm. Jag tyckte det var jättekul och kämpade på hela vägen! Fast på ett ställe ramlade jag rätt i en vattenpöl och blev dyngsur..men det gjorde inget, det va inte så långt kvar då.
När vi gått runt såg jag några som grillade korv och blev sugen. Vi hade sån tur att de hörde att jag va korvsugen och bjöd mej på en. hi,hi...vilken toppenavslutning!
Inte nog med det...det var back sm i rally där också så mitt i stigen kunde jag och mamma stanna och titta på bilarna som gaaasade upp för backen!! Gissa om jag gillade det!?!
Imorgon ska nog jag och pappa upp dit och kolla lite. Vi åker ju inte på semester förrän sent på kvällen.

När vi kom hem var jag trött, vi hann med lite lördagsmys och sedan blev det sängen...nu har jag precis somnat.

kram

Av Holger Åhman - 9 september 2011 16:37

  hej!


Idag blev det ny provtagning och det ser bra ut, inget crp och 1,2 i netrofila. Jag ska ta lite mindre dos cellgifter veckan vi är borta så jag ligger lite högre för säkerhets skull. Så nu är vi nära!! Spännande! då ska jag flyga flygplan.


Ikväll ska vi bada tunna och bastu. Blir toppen! Thea och hennes familj kommer och Axel kommer med sin mamma och pappa. Det blir pizza och mys.


Idag hade vi lite besök av Krisina och Melvin!

 

Skapa flashcards