Alla inlägg under november 2011

Av Holger Åhman - 11 november 2011 07:18

Hej!


Idag är det fredag och vi är hemma hela familjen. Jag har haft några riktigt bra dagar då jag varit på dagis och busat en hel massa. Jag blir lite ledsen när mamma går men det går över fort, jag har så fina kompisar som tröstar mej och då känns det bra.


Jag har klarat mej från feber än så länge, trots att jag var låg i värdena. Hoppas det håller i sig och jag får bada i Iggesund! Jag ska nämligen åka till farmor och farfar idag. De ska hämta mej med tåget och jag längtar! Men först blir det mysfrulla och lite bus, jag hinner nog slumra en stund också.


På söndag är det dags för frukost med barncancerföreningen igen, fast jag är ju hos farmor och farfar då men resten av familjen tänkte vara med!


kram

Av Holger Åhman - 8 november 2011 07:17

hej!


Då har en ny vecka börjat och vi var som vanligt och tog prover igår, sedan var vi upp på lekterapin! Jag lekte med allt möjligt, bl a hjälpte jag några dockor som inte mådde bra. Jag röntgade dem och tog stick i fingret på dem. Då blev de friska!


Jag var ganska låg i mina värden, både netrofila och trombocyterna hade sjunkit så jag ska ta lite mindre dos den här veckan så får vi se om jag hämtat upp mej till nästa måndag.


Men idag är det dags för dagis igen! Jag längtar, men vi kör fortfarande inskolning så mamma och Alva är där ganska mycket med mig. Vi tar det lugnt och försiktigt så får det ta den tid det tar. Det är lite svårare att skola in också när det bara blir tre dagar i veckan...men det går bra hittills! Idag ska jag äta lunch själv där.


Nu finns det is på skridskobanan här på Gärdet, det är ganska nära oss och nu är jag sugen att få prova att åka skridskor! Det blev aldrig något sånt ifjol och då hade jag inte riktigt återfått balansen heller men nu är det bättre och nu ska vi prova!


kram

Av Holger Åhman - 5 november 2011 07:58

Hej!


Igår var det två år sedan jag fick min diagnos. Två år seda vi satte oss i ambulansen mot Umeå. Två år sedan den första operationen då jag inte ville vakna upp och mamma och pappa vakade över mig på IVA. I början kändes det som att vi aldrig skulle närma oss slutet av den här behandlingen men nu är det sex månader kvar! I maj 2012 ska jag vara färdigbehandlad, och så snabbt som senaste halvåret gått så kommer det bara rusa förbi tror vi.


Mycket har hänt sedan dess och här har ni kunnat följa en del av det. Vi kommer att fortsätta skriva på den här bloggen men från och med nu blir det lite mer sällan och inte dagligen. Livet rullar på nu för oss och det är massor att göra i vardagen.


Igår t ex fick jag träffa Loke, Malin, Freja, mormor och morfar! Vi fick en supergod middag och hann med en massa lek och bus. Idag ska vi iväg och gratta Freddan som fyller 18!!


Hoppas ni får en lika bra helg som jag!


kram



Av Holger Åhman - 2 november 2011 07:43

Hejsan!


Igår var jag mamma och Alva och hälsade på mitt gamla dagis. Jag ska börja här igen. Det var ett jättefint utedagis jag fick möjlighet att prova men tyvärr så orkar inte min kropp med utflykterna. Jag blev så otroligt trött och då bara grinade jag och ville sova och åka hem till mamma. Så vi provar att gå tillbaks dit jag ska vara sen när behandlingen är klar. Vi får se hur det går med smitta och sånt men vi hoppas att det inte blir allt för mycket feber och sjukhus.


Det var jätteroligt att träffa alla igår. Jag cyklade och lekte på tomten. Idag ska vi stanna och äta lunch! Jag har frågat hela morgonen om vi inte ska åka till dagis snart!?


kram

Ovido - Quiz & Flashcards