Fråga mig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Fråga


 

Besvarade frågor

 
Ingen bild

Hanna

26 april 2011 14:27

Jag har hört talas om lilla Holger och hans resa och igår hittade jag länken till eran blogg.Vilka kämpar ni är allihop och Holger vilken stark liten kille!Kämpa på och hoppas du snart blir frisk.Många styrke-kramar från mig och min familj /Hanna

Holger Åhman

30 april 2011 14:57

Hej!

Tack så mycket! Va roligt att du hör av dig.

/Maria, Stefan, Holger och Alva

 
Ingen bild

carolin

4 december 2010 21:24

har du fått något syskon hur mår du är du fortfarnd sjuk
mvh Carolin

Holger Åhman

10 december 2010 20:23

Nej inget syskon ännu är dags 8jan :-)

 
Ingen bild

Lotta Niskanen

6 november 2010 14:51

Hej igen!
Jag är inte så van vid bloggsidor. Hittar inget ställe att svara på din fråga om Hampus, så jag svarar i denna nya "fråga" istället. Känns lite dumt dock att prata om Hampus på Holgers blogg.
Hampus mår i alla fall väldigt bra just nu. Kan nu gå igen vilket underlättar väldigt. Har blivit mer självständig, men en hel del bärande är det klart fortfarande. Han har börjat intressera sig för mat, men lever fortfarande på sondmat, vilket han gjort sedan den stora cortisondosen (den med en veckas mellanrum). Dvs sedan i somras. Undrar om han någonsin kommer äta själv igen!
Det har varit en del sjukhus hela hösten. När vi träffades hade han ju Borelia. Sedan har han haft Rotavirus, och svamp i övre luftvägarna. Sedan vanlig feber utan orsak.
Men så länge vi inte är isolerade på ett rum så älskar han att vara på sjukhuset. Han ville inte åka hem sist, och blev jätteledsen när vi väl kom hem. Kändes inte så kul för oss...

Holger Åhman

10 november 2010 10:15

Hej!

Jag tror inte det finns något annat ställe att skriva på här. Va roligt att höra att det är bättre med honom. Jag tycker sjukhuset i Halmstad var väldigt bra och barnvänligt så jag förstår att han trivs där. Vi är i Umeå nu för behandling och det rullar på bra. Holger är lite tagen men mår helt ok jämfört med hur det varit tidigare.
Han kommer säkert att äta igen. Holger åt ingen mat alls under en ganska lång period, blev bara mat i sonden, men så snart han började må lite bättre och inte hade så mycket blåsor i munnen så började även prova mat igen. Det är bara prova då och då! Fast det blev ju bekvämt också för honom att få i sonden så vi fick kämpa lite med att få honom att äta vanligt men så snart förstod att det inte fanns några alternativ så gick det bra. Nu äter han bättre än många andra barn tror jag, det är inga problem att få i honom mat utan jag tror han uppskattar det extra mycket istället:)

 
Ingen bild

Lotta Niskanen

3 november 2010 23:03

Hej Holger med familj!
Det här är Hampus med familj som ni träffade lite kort på sjukhuset i Halmstad, på er "semester".Vi har tänkt mycket på er eftersom Holger och Hampus var i samma ålder då de insjuknade och haft liknande besvär under behandlingen. Jag (Lotta) och Hampus har precis varit inlagd för en (av många) febertoppar. Och såg då Holger i en av tidningarna där. Så jag tänkte passa på och skicka en hälsning och hoppas att vi kan ha lite kontakt.

Holger Åhman

4 november 2010 09:12

Hej!

Va roligt att du hör av dej. Vi håller gärna kontakt och har ni frågor och funderingar så är det bara att fråga så kan vi iaf delge hur det varit för oss och hur Holger och vi upplevt det.
Hur är det med Hampus nu? Den där jäkla febern...vi har haft det väldigt lugnt sista tiden då Holger inte haft feber på länge men under första tiden var vi sällan hemma mer än ett par dagar innan det var dags att åka in igen.

Sköt om er!

 
Ingen bild

Millan

12 augusti 2010 16:15

Vad är det här för roligt grej? Kram Millan

Holger Åhman

15 augusti 2010 18:45

Hej!

Bra fråga!? Det bara fanns här, men det kan ju vara en kul grej!
Hoppas helgen varit bra! Vi har haft en riktigt härlig söndag, strosat på stan i det fina vädret och ätit ute helga familjen:)
kram kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se