Alla inlägg under januari 2010

Av Holger Åhman - 31 januari 2010 19:35

Då var vi hemma, härligt. Jag hann knappt ta av mej jackan innan jag ville leka med mina bilar och mitt garage. Det har kommit mycket snö här igen, tur att det var skottat fram till huset när vi kom hem!


Vi stannade i Övik på vägen hem för att hälsa på mammas släkting men det var ingen hemma. Synd, vi som ville se deras nya hus! Vi såg det från utsidan iaf och det såg verkligen fint ut! Vilken utsikt!


Imorgon är det dags för benstick och sedan övervakning i tre timmar. Det brukar gå bra och jag brukar inte må så dåligt av de cellgifterna heller så det känns skönt! Nu mår jag ganska bra. Jag har fått massor med blåsor i munnen igen och kräks mycket men är i övrigt pigg. Jag härmar allt mina föräldrar säger och försöker lära mej alla ord! Nu får de passa sig för att lära mej säga något dumt  


Nu ska jag gå och sussa, natti natti!

Av Holger Åhman - 31 januari 2010 09:30

hej!


Idag bär det hem mot Sundsvall, jag är feberfri. Det känns skönt, undra hur mycket snö det har kommit där hemma!? Vi får köra försiktigt idag för det verkar vara väldigt halt.


Vi hade en jättemysig kväll här på avdelningen igår. Gjorde fin middag och satt och surrade och skrattade till klockan tolv!


Jag badade igår också! Det var jättekul!

  Här sitter jag i sängen efter badet och dricker dricka.  


Vi hörs!

kram!

Av Holger Åhman - 30 januari 2010 15:32

Hej!


Vi blir kvar en natt till. Jag har börjat få feber igen så vi avvaktar till imorgon för att se hur de ska göra med antibiotika och så. Det blir nog bra, då hinner mamma och pappa lära sej hur man gör med den röda vätskan som ska göra att jag kräks mindre, så kan vi göra det hemma också.


Vi får ha myskväll här istället. Vi ska laga mat tillsammans med två andra familjer ikväll och se på Robinsson finalen.



Av Holger Åhman - 30 januari 2010 13:28

hej!


Idag skulle vi få åka hem men nu vet vi inte riktigt hur det blir. Jag har sköljt ur bra och droppet är borta så vi har packat och gjort klart. Nu har jag börjat kräkas en massa slem så vi måste avvakta och se vart det tar vägen. Tempen har stigit lite men inte så farligt så vi får se åt vilket håll det bär. Nu har jag fått en röd vätska sprutad ner i magsäcken som ska lösa upp slem som finns där så att man kan suga upp det ur magsäcken. Det vore toppen om det funkade! Jag vill ju inte sitta i bilen om jag inte mår bra.


Mamma ska på middag ikväll hemma i Sundsvall var det tänkt så det vore roligt om vi fick åka!


kram

Av Holger Åhman - 29 januari 2010 07:53

godmorgon!


Igårkväll var det 39 i feber igen, jag somnade tidigt som en stock. Vi hoppas fortfarande på att kunna åka hem imorgon men vi får se vad läkarna säger. Mamma och pappa satt ute i matrummet igårkväll med några andra och åt. Det är några här som är jätteduktiga på att spela och sjunga och har skrivit egna låtar bl a om sjukdomen och de spelade och sjöng och vi hade tänt levande ljus och gjort mysigt.  


Idag blir det nog en slappardag, mycket tv och film. Säkert blir det några turer i korridoren, jag måste ju heja på alla! Vi tränar fortfarande på att gå och jag tycker min balans är lite bättre. Jag måste fortfarande hålla i mej hela tiden men det är inte riktigt lika vingligt 


trevlig helg! 

Av Holger Åhman - 28 januari 2010 17:19

hej!


Nu börjar det närma sig kvällen och de har nyss tagit nya prover för att se hur sköljningen går. Idag har jag varit tröttis och mest sovit hela dagen. Imorse tittade jag och Axel på film på vår lilla dvd i sängen, det var mysigt.


Vi är ett gäng som precis har beställt pizza, så nu ska vi käka och mysa.


  


Av Holger Åhman - 28 januari 2010 11:21

hej!


Inatt kom febern och jag fick antibiotika igen. Läkaren var in och undersökte mej men hittade inget mer än snuva och lite hosta. Nu på morgonen har jag så bra värden så det har tagit bort antibiotikan igen, det känns skönt. Läkarna tror att vi kan komma hem på lördag, allt pekar mot det.


Nu ligger jag och sussar och mamma och pappa passar på att mata mej med sondnäring. Jag äter fortfarande ingenting så det är tur att det finns reserver att ta till!


Våra rumskompisar får åka hem idag så nu blir vi själva i en jättesal. Då ska jag se på bilfilmen hela tiden!  


Ha en bra dag alla!

Av Holger Åhman - 27 januari 2010 19:17

hej!


Idag blev det sent. Det har varit fullt upp här på avdelningen. Det är massor med folk och vi delar rum med två andra familjer. Det är lite stökigt men det går bra. Tur att det är trevliga människor!


Idag har jag sövts, de har tagit benmärgsprov för att se hur det går med behandlingen och så har jag fått cellgifter i rygg och benmärg. Sedan har jag fått en påse dropp med cellgifter också och nu har de satt igång sköljning. Allt har gått bra, jag är rätt pigg och försöker leka lite i leksalen. Jag vill inte äta så jag får mat i dropp via sonden. Det blir många slangar att hålla reda på!


kram!

Ovido - Quiz & Flashcards