Alla inlägg den 21 februari 2010

Av Holger Åhman - 21 februari 2010 17:58

Hej!


Då var helgen snart slut. Det har varit en riktigt bra helg trots mycket sjukhus. Imorgon är det dags för Vincristin. Vi hoppas de kan genomföra behandlingen, vi får se vad proverna säger. Jag fick inget blod idag utan det blir nog imorgon. Då börjar jag äta kortison igen också. Det har varit uppehåll med det en vecka men nu är det dags igen. Så vi ser inte fram emot morgondagen direkt men det måste ju göras så det är väl lika bra att köra.


kram!


 Jag har hjälpt mamma att göra pannkaka!

  

Så fort jag är bortkopplad från droppet så vill jag ner på govet och leka!

    

Av Holger Åhman - 21 februari 2010 08:30

Hej!


Jag är pigg idag med, det är sååå roligt! Jag vill leka och träna på att gå så mycket jag bara orkar. Det är så roligt när mitt "gamla" jag får komma tillbaks en stund. Vi ska till sjukhuset idag igen, vi är fortfarande inskrivna där så jag har samma rum där mina bilar väntar på mej.


Nu har jag fått dille på tomater! Jättekonstigt, jag som inte velat ha en grönsak sen jag blev dålig. Men nu slurpar jag i mej dem!


Jag hoppas mina värden har blivit lite bättre idag. Det går så himla sakta. Läkaren säger att mina dåliga värden förmodligen beror på själva infektionen. Det går ju åt mycket vita blodkroppar för att försöka stoppa den och därför finns det inga kvar och kroppen får jobbigare att producera nya.


Nu ska jag bjuda pappa på kaffe i mitt kök!


kram

Ovido - Quiz & Flashcards