Alla inlägg under juli 2010

dop

Av Holger Åhman - 31 juli 2010 17:05

Hej!


Idag har vi varit på dop. Det var spännande i kyrkan och efteråt blev det lunch och fika. Det var smaskens men jag tror det bästa var alla hallonen som fanns på tomten! Jag plockade och åt rent hela buskarna   Thea var också där och vi lekte och åkte kana på mage nerför grässlänten. Så min vitskjorta är inte riktigt vit längre...

Tillslut somnade jag på en filt på gräsmattan, jag var helt slut.


Nu är vi hemma igen och ska grilla med farmor och farfar. Vi hade tänkt bada tunna också ikväll men den läker som ett soll för det var så längesedan vi hade den fylld med vatten. Så vi hinner nog inte få det klart till ikväll, får bli bad imorgon ist!


Här är jag innan dopet.

  

Av Holger Åhman - 30 juli 2010 21:26

Hej!


Idag har vi haft lite dagis här hemma. Molly och Loke har varit här och lekt med mej. Vi har åkt bil, sparkat boll, byggt lego och busat i massor. Sedan åkte Molly hem och jag och Loke somnade som stockar i varsina sängar.


På eftermiddagen var vi bjudna på middag i Astrid och Pelles stuga. Vi åt gott och hade en mysig kväll. Jag och Loke körde med de vuxna så gott vi kunde. Jag hade lite problem med magen igen men nu känns det bättre.


Nu är pappa ute och rengör badtunnan så kanske blir det bad imorgonkväll, det vore mysigt. Fast jag kanske inte kan bada där för alla bakterier men vi får se. Jag har ju en egen pool som jag kan bada hur mycket jag vill i! Men först ska jag, mamma och pappa på dop. Det blir spännande att se hur jag orkar med imorgon efter så många fullspäckade dagar. 


kram kram

Av Holger Åhman - 29 juli 2010 20:58

Hej!


Idag har vi varit på sjukhuset och tagit prover. Det gick bra, vi behövde inte fylla på något. Blodvärdet har t o m vänt och verkar sakta ta sej uppåt! Alla värden var bättre utom trombisarna men de vänder säkert också snart. Jag har t  o m fått lite mediciner idag.


Jag har busat med farmor och farfar för fullt idag. Sen kom Per och Helene med världens största boll som jag sparkar på och leker med hela tiden! Imorgon kommer Loke hit en stund och även Molly. Det blir skoj! Då ska jag visa dem hur man gör mål!


Kram och godnatt!

Av Holger Åhman - 28 juli 2010 20:14

Hej hopp!!!!


Idag är det en bra dag igen mina fötter har läkt bra och jag springer nu obehindrat igen.

På morgonen idag var vi ute och gick och tittade på bilar på stora vägen när vi gick hem så gick vi en lite skogsväg och där fanns det grodor och pappa tog upp en till mig och den fick sitta i min hand dom var jätte gulliga det fanns jätte många grodor så när en hade hopat iväg kom det en ny som man kunde titta på.

Och nu i eftermiddag kom farmor och farfar och dom skall stanna några dagar här så jag skall busa mycket nu när dom är här..


Imorgon är det prover igen på sjukhuset så vi får hålla tummarna att mina värden är på väg upp igen och att jag slipper tanka något.

på eftermiddagen kommer Helene och Per och skall grilla med oss det skall bli kul, men det som inte är lika kul är att dom flyttatill Dalarna på fredag och vi kommer att sakna dom jätte mycket   


God natt mina vänner ....

Av Holger Åhman - 27 juli 2010 18:35

Hej!


Idag har vi varit hos Olle och hans föräldrar. Vi har grillat och busat i massor! Malin, Gustav och Loke var med och Molly med föräldrar. Det var jättekul! Vi spelade fotboll och jagade varandra i flera timmar! Jag blev trött och fick vila emellanåt men fick fart igen. Nu är jag jättetrött, sitter och äter lite pannkaka innan vi ska gå och ta på pyamas. Men det har varit en riktigt rolig dag!


Natten gick bra hos mormor och morfar, jag var pigg och glad imorse när jag kom hem. Mina värden har gått ner men det är som det ska eftersom jag fått så kraftig behandling. Jag ligger precis på gränsen för att måsta fylla på men vi väntar till torsdag och håller tummarna för att jag kan vända det själv innan det sjunkit för mycke. Netrofila var på 0,6 så inga mediciner nu.


Imorgon kommer farmor och farfar och hälsar på, jag längtar efter dem!


godnatt!

Av Holger Åhman - 26 juli 2010 12:37

Hej!


Idag har vi varit på sjukhuset och tagit prover. Där träffade vi Hanna och hennes föräldrar också så det blev bonus idag! Vi har inte fått några provsvar än så vi får se hur det ligger till. Eftersom jag blöder så lätt nu så är det väl risk att trombosyterna är låga och blodvärdet var lågt redan när vi åkte från Umeå så vi får se hur det ser ut nu. Jag är dock pigg och glad och mamma lämnade mej hos mormor och morfar efter sjukhusbesöket. Vi gör ett nytt försök!


Idag ska alltså mamma och pappa få lite tid för sej själva. Vet inte vad de ska hitta på...städa och feja lite och sedan slappa.


Imorgon ska vi ut till Olle och hans föräldrar och grilla! Det blir skoj!


kram kram

Av Holger Åhman - 25 juli 2010 18:04

Idag började dagen helt ok jag vaknade och vi åt frukost sedan ringde mormor och morfar och frågade om jag ville sova där inatt jag blev jätte glad så vi packade min väska och åkte dit.

Mamma åkte ner på stan för att träffa Helene och dom skulle äta lunch sedan hade dom gått på stan och shoppat lite kläder till mig och bäbisen i magen så den slipper frysa när den skall komma hem till mig.

Pappa var hemma vilade sig och fixade med datorn.


När jag varit en stund hos mormor och morfar började jag blöda näsblod och det ville inte ge sig så mamma fick komma och hämta mig så jag får sova hemma i natt igen och provtagning imorgonbitti.


Det bästa med allt är att jag skall få sova hos mormor och morfar imorgon istället   

Nu är jag så trött att jag skulle kunna somna stående här på min lekmatta...


Sovgott på er mina vänner så hörs vi i morgon


Av Holger Åhman - 24 juli 2010 12:32

Hej!


Idag är det skönt ute, soligt men inte för varmt. Snart ska vi åka ut till Loke och grilla.


Idag tänkte jag inte skriva så mycket utan istället lägga ut lite bilder från de senaste dagarna!


Mina onda fötter..


                   

Ovido - Quiz & Flashcards