Alla inlägg under april 2011

Av Holger Åhman - 16 april 2011 15:08

Hej!


Nu är vi i fjällen, det är härligt. Vi har varit ute idag, jag har åkt pulka och Thea har åkt slalom. Sen blev det grillning, lite korv. När vi va tillbaks i stugan somnade vi en stund och har vi fått lördagsgodis och myser inne. 


Ikväll blir det middag och sen bastu, jag gillar att basta! 

   

Av Holger Åhman - 15 april 2011 08:33

Godmorgon!


Imorse var jag duktig och somnade om. Jag brukar vakna vid fem-halv sex och inte vilja sova nått mer men idag somnade jag om till halv åtta! Bra att jag har sovit nu när vi ska åka till fjälls idag, då är det ju kul om jag är pigg! Jag vaknar fortfarande mycket på nätterna..


Igår var vi ute på tomten och lekte, det var ju toppenväder igen så vi gick inte in förrän på eftermiddagen. Då åkte jag och pappa till Olle och Jens! Å Tanja åkte till mamma och Alva:) Jag och Olle busade för fullt och tillslut somnade nästan både jag och Olle i soffan så då var det dags att åka hem igen.


kram kram å trevlig helg!

Av Holger Åhman - 14 april 2011 08:20

Hejsan!


Igår var det  en toppendag, det var finväder och vi var ute hela dagen. Men först busade jag och mamma och åt lördagsfrukost på en onsdag! Då sitter vi i vardagsrummet...mysigt!


Sen klädde vi om köksstolarna och soffan. Det blev jättebra! Jag hjälpte till att mäta tyget.

   

sen var vi ute, pappa och jag tvättade bilen medan mamma gjorde färdigt med stenar runt grusgången. Sen blev det fika i solen och bus i sandlådan. På eftermiddagen gick vi till lekparken som finns här i Tunadal. Det var inga andra barn där men jag hade skoj!


Imorgon ska vi åka till Vemdalen med Theas familj. Vi åker fredag till söndag. Det blir toppen! Jag längtar!

kram

Av Holger Åhman - 13 april 2011 07:28

Godmorgon!


Nu har jag och mamma klivit upp. Jag smög in till mamma och pappa på morgonkvisten och slumrade till. Alva sov också med oss och när mamma tittade på oss så låg jag och höll hennes hand. Så fint.


Igår fick jag en kusin! J-O och Annikas bäbis har äntligen kommit!! Till veckan blir det nog en tripp för att få se det lilla underverket och träffa de stolta föräldrarna. Farmor och farfar har redan varit där och gissa om de är stolta de också!?!


Sen fick vi veta att Molly har fått ett syskon också! Jättekul, nu är vi storebror och storasyster båda två.


Nu väntar vi bara på Malin ska få ut min tredje kusin. Vi längtar efter att få träffa dem!


kram

Av Holger Åhman - 12 april 2011 18:47

hej!


Idag har jag fått leka med Thea igen! Vi var och hämtade henne på hennes dagis, jag och mamma väntade utanför. Det gjorde mig ingenting men det gjorde lite ont i mammas hjärta när jag sa "alla barnen är där inne och jag får vänta här utanför". Fast jag va lika glad för det!

Sen blev det mellis och efter det en massa lek med lego, tåg och annat. Jag gillar Thea, hon e toppen! Alva fick stanna hemma med pappa, det tyckte hon va mysigt. Hon va jättesnäll hela tiden.


På förmiddagen var jag hemma med pappa för då var mamma och fick massage. Skönt för henne!


Jag mår jättebra nu, inga biverkningar eller feber på länge.

Av Holger Åhman - 11 april 2011 16:38

Hejsan!


Nu har vi precis kommit hem från lekparken på Norra bergt. Jag, mamma och Alva har varit där med Milla, Carl och Thea. Vi hade superskoj! Det finns rutchkanor, gungor och jättemycket skoj där. Det var ganska mycket andra barn där idag också.


På förmiddagen var vi till Gudrun på sjukhuset och tog prover. Det ser fortfarande bra ut, håller sig som det ska så det känns jätteskönt! Jag vågade inte ta något stick i fingret idag heller...men nästa måndag ska vi prova emla i mitt armväck och sticka där. Emla betyder att man sätter dit ett plåster som bedövar, så då känner jag inget när Gudrun sticker mig!


kram kram

Av Holger Åhman - 10 april 2011 18:04

hej hopp...


Idag var det hemresa från Iggesund jag vaknade 06.15 och som igår så ropade jag farfar det första jag gjorde.

Sedan var det full fart fram till frukost där vi åt lite smörgås och mjölk efter det blev det fotboll i köket så det stod härliga till.


Efter det så var vi ner på affären och handlade och när vi kom hem så blev jag och farfar kvar ute och lekte en massa vid klätterställningen.


När jag hade sovit så kom Annika och JO och hälsade på och åt lite mat med oss.

Annika har så stor mage för bäbisen där inne vill inte komma ut den skulle ha kommit för några dagar sedan men den håller sig fast där inne.


Det var skönt att komma hem till mamma och Alva igen jag har saknat dom när vi varit borta dom blev glada när vi kom hem igen så nu skall jag se på lite tv och sedan är det sängen som hägrar skall bli skönt att sova i min egen säng igen.


Kram på er

Av Holger Åhman - 9 april 2011 19:07

Hej på er


Idag vaknade jag 06.45 och ropade farfar och tyckte vi skulle kliva upp och springa lite i lägenheten.

Så vi klev upp och sprang och lekte med bilar och kurragömma sedan blev det lite frukost med fil och mackor sen var det dags att springa igen för farfar jag tycker han kan behöva röra lite på sig så jag tjtar och jagar honom runt i lägenheten tills han blir så trött att han säckar ihop i soffan men det gör inget för i soffan kan man leka med bilar och hoppa så det är ok för mig.


Efter jag hade sovit så gick vi ut i blåsten och lekte lite i den lilla snö som finns kvar men det finns ju också vattenpölar att leka i.

Vi var även till klätterställningen utanför farmor och farfar.

Och nu har jag badat och busat i vattnet så det är nog vattenskada i badrummet nu   

    Ha en trevlig lördag.....

Ovido - Quiz & Flashcards