Alla inlägg under februari 2010

Av Holger Åhman - 17 februari 2010 08:05

godmorgon!


Vi är kvar på sjukhuset, mamma och jag har sovit här inatt.


Igår tog de prover när jag kom in och allt såg bra ut utom crp (infektionsvärde kan man säga) som var lite högre än gränsvärdet men ändå inte så farligt. Vi fick vara kvar och de tog nya prover efter lunch. Då hade crp stigit lite till så vi fick lite permis då jag var ganska pigg och inte hade så hög feber. Vi for till morfar och grattade honom på födelsedagen. När vi kom hem och skulle ta på mej pyamasen såg vi att det var infekterat vid cvk:n. Det är inge bra då det går direkt till hjärtat och lätt blir blodförgiftning. Det rann lite var och var rodnat och svullet upp mot bröstet. Det var bara att hoppa i bilen och åka till sjukhuset igen. Här kom läkaren och tittade och jag har fått antibiotika som ska hjälpa till att ta bort infektionen.


Natten har varit lugn ändå, jag har fortfarande lite feber men är ganska pigg. Vi har ätit frukost i sängen och nu sitter jag i mammas knä och vi bloggar.


här är jag fin på kalas!

  


Här är vi i sjukhussängen, vi myser med lite fika.

    

Av Holger Åhman - 16 februari 2010 08:01

godmorgon!


Imorse fick vi åka in på sjukhuset igen. Jag har fått feber. Sedan tre imorse har tempen stigit och när den var uppe i 38.5 så måste vi åka in. Jag är ganska pigg ändå och vi misstänker att det är kortisonfeber då mina värden var bra igår när vi tog prover. Men det måste ju kollas upp ordentligt så nu har de tagit odlingar och allt sånt.


Imorse när jag skulle få medcin var det stopp i sonden. Vi hoppas att vi kan få hjälp med det och att vi slipper byta sond. Det är inge roligt.


Idag fyller min morfar år och vi skulle dit och fira, hoppas vi kan komma iväg ändå! Vi kanske kan få permis iaf och äta lite tårta!


Jag har börjat tappa mycket hår igen så mamma och pappa funderar på att raka bort det som är kvar nu. Det är hår överallt där jag har varit.


kram kram

Av Holger Åhman - 15 februari 2010 08:44

godmorgon!


Då går vi in på den andra tuffa veckan av minst fyra. En gjord iaf! Inatt vaknade jag varje timme och åt en hel flaska välling. Kortisonet har verkligen kickat in! Jag är hungrig precis hela tiden! Min frukost bestod av tre tallrikar potatismos, kex och en smörgås.


Snart ska jag och mamma åka till sjukhuset för att få behandling. Vi har laddat väskan med mat och jag har fått alvedon och morfin på morgonen mot smärtan. Det har börjat verka nu så det känns lite bättre. Förhoppningsvis blir jag så lullig av det lugnande jag kommer få att jag somnar efter bensticket. Vi blir där i ca fyra timmar. Pappa har tagit hand om mej inatt så han ska få vara hemma och sova.


kram kram

Av Holger Åhman - 14 februari 2010 14:01

hej!


Först vill jag ge en stor alla hjärtans dag kram till alla som läser min blogg!


Idag är jag hos mormor och morfar. Eller moja som jag säger till både mormor, morfar, farmor och farfar. Mamma och pappa ska få lite egentid hemma och äta gott och försöka vila. De är rätt slitna just nu så det är bra med lite barnvaktshjälp.


Imorgon är det dags för det onda Vincristinet igen och jag ska även få ett benstick där de ger cellgifter i lårmuskeln. Det är då det är övervakning så det tar några timmar.


Här är min mormor och morfar. Det är min kusin Loke som är hos mormor.

  


Av Holger Åhman - 13 februari 2010 17:24

Hej!


Idag har det varit full fart här. Farmor, farfar, J-O och Annika har varit här nästan hela dagen. Jättekul! Jag har mest blivit buren och ätit potatismos. Ikväll kanske Henke och Sofia kommer hit och tittar på schlagerfestivalen. Men då är jag nog så trött så jag sover men kul för mamma och pappa!


Jag, J-O och Annika.

    

Av Holger Åhman - 12 februari 2010 07:11

morrn!


Vi är uppe tidigt som vanligt. Vi har våra morgonrutiner med frukost och lite barn tv. Det är mysigt. Pappa har fått sovmorgon.


Imorgon kommer farmor, farfar, J-O och Annika hit och hälsar på! Det ska bli kul! Vi får se om vi fått ut granen till dess, hi,hi den är kvar. Jag tycker så mycket om den och vi fick ju inte vara hemma något i julas alls så vi har haft kvar den länge.


Idag vet jag inte vad vi ska hitta på, nånting blir det nog!


kram!

Av Holger Åhman - 11 februari 2010 12:47

hej!


Idag mår jag rätt ok, jag har ätit mos och tittat på barn tv på morgonen. Snart ska vi åka och hälsa på mammas kusin. Det blir skönt att komma ut och träffa lite folk.


Det gick bra på sjukhuset idag, proverna gick snabbt att ta och vi var hemma på ett kick!


Kram!

Av Holger Åhman - 10 februari 2010 21:19

Hej!


Idag har vi varit ute en sväng i solen, vi tog en prommenad ner till stora vägen och tittade på bilarna. Pappa och farfar har skottat lite snö från taket så det inte ska rasa in. Farfar är ju så orolig!   


Annars har farfar burit på mej, vi har lekt lite med bilarna men jag har så ont i kroppen så jag vill mest vila. Är tröttis och sover titt som tätt.


Imorgon är det provtagning, spännande att se hur jag ligger till. Pappa ska följa med mej till sjukhuset. Det är roligt att vara där, jag hjälper till att ta fram slangarna och får hjälpa till att hålla i rören med blodet i. Jag har blivit riktigt duktig!


Här är vi på prommis! Snutten är alltid med överallt!

  Här står jag och ska precis blogga lite grann. Funderar på vad jag ska skriva..  

Ovido - Quiz & Flashcards