Alla inlägg under februari 2010

Av Holger Åhman - 10 februari 2010 11:42

Hej!


Idag ser det ut att bli bra väder! Då ska vi gå ut en stund. Får se om jag vågar prova pulkan..den är lite läskig!


Nu börjar kortisonet märkas på mitt humör och på aptiten. Jag vill ha mat hela tiden och protesterar högljutt när det inte går som jag vill.


Inatt har jag varit vaken mycket, jag har haft ont och inte velat sova. Efter att jag fått smärtstillande så somnade jag tillslut om och när jag sedan vaknade var farfar uppe så han tog hand om mej så mamma och pappa kunde sova. Jag blir trött av det onda, medicinen och den dåliga sömnen så nu har jag somnat igen.  


Vi får se hur mina värden är imorgon efter provtagningen. Är de bra och påväg upp så ska vi försöka hitta på något i helgen. Kanske får jag träffa min kompis Olle på lördag!


kram och hej!

Av Holger Åhman - 9 februari 2010 11:12

hej!


Jag har klarat mej ganska bra hittills. Har inte så jätteont ännu. Idag har jag och farfar varit uppe på morgonen, mamma och pappa fick sovmorgon. Sedan har mamma och farfar varit ute och skottat medan jag suttit i fönstret och tittat på. Sedan tog jag och pappa och badade. Det har varit en bra morgon!


Idag ska jag leka med farfar tills han blir helt slut och då ska jag tvinga honom att leka lite till!   Mamma och pappa ska passa på att åka och handla lite och sedan ska mamma iväg och träffa lite arbetskamrater.


hejj!

Av Holger Åhman - 8 februari 2010 07:47

Hej!


Idag fyller min kusin Loke år!! GRATTIS! Tyvärr kunde vi inte vara med på kalaset då mina värden har varit låga och vi inte törs lämna stan. Men vi får fira dubbelt nästa år!


Då var det måndag tillslut och dags för behandling med Vincristinet. Jag och mamma åker till sjukhuset idag. Det känns lite gruvsamt men vi får hålla tummarna att jag inte reagerar lika mycket den här gången. Det kan vara olika säger det. Första kortisontabletten är iaf tagen nu på morgonen.


Mamma och pappa hoppas på lite barnvakt av farfar idag så de kan komma iväg och handla lite.


kram

Av Holger Åhman - 7 februari 2010 15:35

hej!


Vi har haft en härlig förmiddag ute i solen vid sidsjön! Jag, mamma och pappa tog med fika dit och där var mammas kompis Maria och min kompis Viktor. Viktor var på skidskola och vi tittade på.


Nu är vi hemma igen och det är skönt att kura in sej i soffhörnet.


Just jah! Måste ju berätta att vi har fått svar på benmärgsprovet de tog i Umeå och det såg bra ut. Jag svarar fortfarande bra på behandlingen. Så nu fick vi lite nya krafter att kämpa med Vincristinet en månad framöver!


Jag, Maria och Mamma.

  

Viktor åker skidor! Jag tittar på.

  

  


Av Holger Åhman - 7 februari 2010 08:13

godmorgon!


Jag var uppe tidigt imorse, som de flesta mornar iof. Vi har ätit mysfrukost i soffan. Min nya grej jag äter är smörgåsrån, så nu är det bara det som gäller!


Idag ska vi gå ut, vi ska göra fika och ta med oss pulkan så får vi se om vi hittar någon liten backe att prova åka i. Hoppas det blir lika fint väder som igår!


/Hogga

Av Holger Åhman - 6 februari 2010 17:29

godkväll!


Jag är fortfarande pigg, det är jätteskönt. Vi har haft en mysig dag här hemma. Pappa har varit ute och skottat på altanen, det har ju kommit en massa snö igen!


På måndag börjar en ganska tuff period för mej i behandlingen. Jag ska få vincristin en gång i veckan och börja äta kortison igen. Det är vincristinet som jag får så himla ont av! Vi har laddat skåpet med morfin och alvedon!


Det roliga som händer på måndag är att farfar kommer och hälsar på!


Här är pappa och skottar på altanen.

  

Här leker jag i mitt rum.

      

Av Holger Åhman - 5 februari 2010 09:58

hej!


Härligt med fredag! Jag är pigg, glad och har börjat äta lite också, macka och pankaka nu på morgonen. Gotti, gotti. Mina värden är dock på väg ner igen så vi törs inte träffa så mycket folk. Blir bättre till veckan!


Igår var det snökaos på lilla vägen utanför oss, tre bilar som satt fast där! Bl a mamma...


Idag fyller min kompis Thea år! Vi törs nog inte åka dit i helgen då mina värden är på väg ner igen, men i nästa vecka vill jag åka och hälsa på! GRATTIS THEA! Det är inte klokt va stora vi blivit!


kram kram

Av Holger Åhman - 4 februari 2010 08:34

   Hej!


Nu har jag och pappa åkt upp till sjukhuset för att ta prover. Det brukar gå ganska fort så vi är nog snart hemma igen. Jag har fått vara feberfri sen vi kom hem i söndags! peppar, peppar...


Nu väntar vi på att höra från Umeå. De tog benmärgsprov sist vi var där som visar hur det går med behandlingen och om allt ser bra ut får vi vara hemma till veckan. Annars måste vi upp och ta ett nytt prov på måndag. Vi hoppas och tror att det ska se bra ut! Det är lite nervöst..


Här ligger jag i soffan på onkrummet som det kallas och sover. Det är här vi brukar ta prover och jag får mina behandlingar som de gör här i Sundsvall. De har en soffa och en tv som jag kan titta på film på. Ibland är väntan lång så det är bra att det finns lite underhållning.

  

  


Jag hittade pappas arbetsskor! De passar mej perfekt!

    

Ovido - Quiz & Flashcards