Alla inlägg under juli 2010

Av Holger Åhman - 23 juli 2010 18:21

Hej!


Igår var vi och hälsade på Malin, Gustav och Loke. Det var jättekul, jag och Loke sprang omkring och så fanns det en liten plastpool som jag badade i. Vi grillade och hade mysigt i eftermiddagssolen.


Idag har det också varit bra. Molly och hennes föräldrar kom på besök och vi fikade tillsammans. Sedan åkte jag, mamma och pappa och hälsade på mormor och morfar. Där var Loke också så jag fick leka med honom igen!


Jag mår bättre än vi väntat oss..peppar, peppar...det vore ju toppen om jag slipper bli så himla dålig. Jag äter fortfarande så blossorna i munnen har hållt sej borta. Dock har jag blossor under båda fötterna på trampdynorna, ser nästan ut som brännsår så det gör ont när jag går men idag var det ändå bättre än igår. Jag har strumpor på mej när jag springer i gräset så känns det bättre.


Imorgon ska vi ut och grilla med kusinen igen! Jag vill ju passa på att träffa honom nu när det finns möjlighet! Han är ju så söt och vi har så kul!    

Av Holger Åhman - 22 juli 2010 09:04

Godmorgon!


Inatt blev jag av med droppet och idag får vi åka hem! Det har gått bra och jag är fortfarande piggelin får man säga, har åkt runt på bilarna här hela morgonen och ätit lite frukost också så jag mår inte så illa än.


Nu ska vi försöka få tag i en läkare som kan skriva ut oss så vi får åka hem och jag kan träffa min kusin. Mina värden var bra igår och det är bara blodvärdet som är lite för lite, men vi behöver inte fylla på än iaf.


Nu drar vi! Tjingeling!

Av Holger Åhman - 21 juli 2010 12:56

Hej!


Här i Umeå är det sommarvärme, 25 grader i skuggan. Jag ligger och sover nu, var så trött så jag höll på att somna i maten vid lunchen. Vi gick och la oss och jag somnade på två sekunder. 


Ursköljningen går bra, mitt värde vid senaste provtagningen var 0,6 och jag måste ner till 0,2 innan vi får åka hem. De tar prover var sjätte timme och kollar även njurvärdet och sånt. Det har sett bra ut, jag fick lite medicin inatt då mitt PH värde var för lågt. Vi får väga och mäta varje blöja så de har bra koll här!


När jag vaknar blir det ett nytt försök med lunch, fast det är så varmt så man är inte så sugen på mat. Sen ska jag ut och köra polisbil och cykla i korridoren. Jag hejar på alla jag möter och ropar tut tuut, tut tuut. Mamma och pappa försöker hinna efter med alla slangarna. Sen leker jag mycket med tåget de har här.


kram kram

Av Holger Åhman - 20 juli 2010 12:02

Hej!


Nu har jag precis kommit upp från sövningen, det har gått bra. De har gjort ryggstick och bytt sida på sonden så nu har jag ett vitt streck på ena kinden då jag varit ute så mycket i solen och fått lite färg! Det försvinner nog snart bara jag kan vara ute och leka igen.


Jag vaknade redan fem imorse så det blev en lång väntan till sövningen som var halv tio. Jag tyckte inte alls mamma och pappa var någe snälla som vägrade ge mej frukost. Jag måste ju fasta sex timmar innan. Men nu ska vi iväg och äta lunch!


Det är roligt att leka men det är fullt upp för mamma och pappa att hålla rätt på slangarna til droppen som ska vara med hela tiden. Batterierna tar slut väldigt snabbt också så vi får springa och byta till olika uttag hela tiden beroende på vart jag tar vägen.


Här försöker mamma hinna med mej med slangarna när jag är ute och springer i pyamasen.

  

Av Holger Åhman - 19 juli 2010 18:15

Hej!


Nu är vi i Umeå igen för en ny omgång av högdosbehandlingen. Vi kom hit idag på förmiddagen och allt har gått bra. De har tagit prover på mej, satt igång sköljen och den är klar så nu har jag börjat få den gula påsen. Jag tycker det är roligt att leka här med alla saker. Nu på den nya avdelningen kan man gå ut också så vi har varit ute och lekt i lilla huset som står där.


Igår kom Malin, Gustav och Loke på besök. De åkte från Sthm och ska bo i mormor och morfars sommarstuga på Alnön i tre veckor. Det var kul att hinna träffa dem innan vi skulle iväg! Jag och Loke lekte för fulla muggar. Sedan kom pappa hem från fjällen och vi grillade vi hamburgare och korv tillsammans.


Nu håller vi tummarna för att allt går bra här och att vi får komma hem så snart som möjligt.


Här sitter jag och Loke och äter smultron...mmmm..

  

Här leker vi affär i det nya huset utanför avdelningen på sjukhuset.

  

kram 

Av Holger Åhman - 18 juli 2010 07:14

Godmorgon!


Det blev en rolig dag igår igen, vi kunde inte hålla oss från att åka och bada ändå när det var så varmt ute så vi for till havstuviken igen och den här gången tordes jag bada lite mer. Det är lite svårt med bad för alla slangar och så men vi tejpar över dem så det inte ska kunna komma in några bakterier.


Astrid kom ner och badade med oss och vi busade och sparkade boll på stranden. Tiden gick fort och när vi kom hem stod Kristina och 'Tommy och väntade på oss för de skulle vara barnvakt. Mamma gick på fotboll och jag busade här hemma, det var så roligt att jag knappt la märke till att mamma kom hem igen.


Idag kanske vi åker till stranden igen, bara vädret tillåter. Men det ska ju bli sol!


Det märks att pappa är borta på bloggen för det brukar vara han som tar alla foton. Så när han kommer tillbaks blir det nog mer bilder! Han kommer hem idag!!


Imorgonbitti åker vi till Umeå. Vi behöver inte åka ikväll för jag ska inte sövas förrän på tisdagen. Det blir skönt att sova hemma en natt till.


kram och hej!

Av Holger Åhman - 17 juli 2010 07:56

Godmorgon!


Nu är jag ute och klipper gräset så pappa ska bli glad imorgon när han kommer hem. Vi längtar efter honom. Idag ska vi vara hemma, ta en liten promenad och titta på bilar och busa på baksidan.


Jag har vaknat tidigt flera mornar nu så vi har redan varit uppe snart tre timmar. Får se hur länge jag kan hålla mej vaken på morgonen innan jag somnar.


Vi har ringt och pratat med både morfar och pappa på morgonen. Nu väntar vi på att farfar ska vakna så vi kan skypa med honom.


kram kram

Av Holger Åhman - 16 juli 2010 20:09

Hej!


Idag har vi varit ute hos Astrid hela dagen. Jag har varit trött idag och inte riktigt på topp men jag har haft besvär med magen igen, är jättehård och kämpade hela dagen igår och ända till eftermiddagen idag då jag äntligen lyckades få ut nått. Nu mår jag mycket bättre och somnade som en stock när vi kom hem.


Vi var ner till stranden en stund och jag badade fötterna. På tomten fanns både blåbär, sockerärtor och smultron som jag mumsade i mej! Senare fick jag hjälpa till att vattna blommorna och jag vattnade lite annat också...blev vatten lite överallt kan man säga  


Imorgon kommer Kristina hit och leker med mej medan mamma ska gå på Gif match på eftermiddagen. Det blir kul!


kram kram

Ovido - Quiz & Flashcards